Mijn nieuwe make-up kwasten

Toen ik tijdje terug met mijn moeder naar een kerstmarkt ging in Duitsland ben ik naar een prachtige Douglas geweest. Die Douglas was echt geweldig. Leek net een super dure winkel waar je voor moet betalen om binnen te komen. Toen ik door de Douglas heen liep kwam ik erachter dat ze er Zoeva producten verkochten. Dus ik moest zeker een kijkje nemen. Uiteindelijk zag ik twee kwasten die ik moest hebben en zo gezegd, zo gedaan. Ook heb ik nog twee kwasten gekocht van het merk Ebelin. Vorige keer toen ik in Duitsland was heb ik ook een kwast ervan mee genomen en ik vond hem zo fijn dat ik besloot om er nog een paar mee te nemen.

img_2308

De eerste Zoeva kwast wat ik gekocht is de zoeva 109 / face paint vegan / contour brush. Het is een rechthoekige kwast en de haren zijn netjes plat afgesneden.  Ik zie zo soort kwast zoveel voorbij komen op internet. Zelf had ik er nog geen één in mijn stash. Daarom besloot ik om er ééntje mee te nemen en te bekijken of ik het fijn vindt. Veel mensen gebruiken hem onder hun contour maar ik vind het persoonlijk fijn om er juist mee te contouren. Het is een fijne kwast en werkt gemakkelijk. De kwast kost €14,99

IMG_2310.jpg

Volgende kwast van Zoeva is de Zoeva 223 / petit eye blender / blender brush. Ik was al tijdje opzoek naar een iets fijnere blending brush. Toen ik deze tegen kwam werd ik helemaal verliefd. De punt is heel fijn en klein maar toch super zacht. Perfect voor subtiel blenden op bepaalde plekken. Ik vindt het ideaal en werkt fijn. Hij kost € 9,99

IMG_2312.jpg

Ebelin is echt een fijn kwasten merk! Mocht je in Duitsland zijn, ga langs de DM. Het is een drogisterij dus je kan er ook gelijk kijken voor make-up. Ebelin is ook nog eens een betaal baar merk. Deze kwast is zo rond de 3 á 4 euro. Deze kwast is een Blender pinsel. Ja nog meer bleding kwasten. Ik kan er niet genoeg van krijgen. Deze kwast is gemaakt van natuurharen en voelt heerlijk zacht aan. De vorm is mooi rond waardoor je de kwast ideaal kan gebruiken in de acadeboog. De kwast werkt echt heel fijn.

img_2311

Laatste kwast die ik heb gekocht is ook een kwast van Ebelin. Dit is een concealer kwast. Ik heb nooit een concealer kwast gebruikt en was erg benieuwd ernaar of het fijn werkt. Eerlijk gezegd voelt het heel gek aan. Iets wat ik niet gewent ben. Maar de kwast werk prima en brengt goed aan. Je krijgt wel strepen erdoor dus achteraf moet je alsnog een spons gebruiken om het mooi in te blenden. De vorm van de kwast loopt in een punt. Hierdoor kan je wel makkelijk bij moeilijke plekken zoals in je ooghoeken. De haren zijn synthetische. De kwast kost ook rond de 3 á 4 euro en ook te koop bij de DM in Duitsland.

Ik ben zeker heel blij met mijn aankoop. Deze kwasten staan al een tijdje in mijn kwasten beker en ik pak ze er vaak bij. Ze zijn allemaal erg fijn op hun eigen manier. De kwasten van Ebelin zijn erg betaalbaar dus zeker de moeite waard om te proberen. Als ik nog eens in Duitsland ben neem ik er zeker nog een paar mee! De kwasten van Zoeva zijn heerlijk zacht en werken perfect. Jammer dat ze wel iets duurder zijn maar het resultaat mag er wezen. Als ik weer eens een wat duurde kwast wil kopen zal ik zeker nog een kijken bij Zoeva.

Wat is jou favoriete make-up kwasten? en waarom? Misschien dat ik die kwast dan de volgende keer kan gaan proberen.

Volg je mij trouwens al op Instagram? @lollysanne

 

8 gedachtes over “Mijn nieuwe make-up kwasten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s