December skincare challenge update

Okay ik zag gelijk maar eerlijk tegen jullie zijn. Ik ben deze hele challange vergeten. (Oeps..) De eerste 1,5 week ging het super goed. Ik heb elke dag netjes mijn gezicht gewassen, dagcrème aangebracht, weer gewassen en nachtcrème aangebracht. Maar daarna ben ik het helemaal vergeten. Ik had het druk op school en met stage dat het er zo onderdoor geschoten is. Ik wilde dit zo graag proberen maar het is er gewoon niet van gekomen. Ik vind het echt heel erg en zou graag nog een keertje willen proberen. Alleen mijn leven moet eventjes weer ”normaal” zijn. Kerst en oud en nieuw zijn achter de rug. Straks ben ik nog jarig, school begint weer, me moeder wordt nog jarig. Dus ik denk dat ik het rond februari/maart het weer ga proberen als alles weer op rolletjes loopt.

Ik heb al wel wat gemerkt na 3 – 4 dagen je huid goed verzorgen. Mijn huid was een stuk minder rood was. Ook de kleine bultjes dat mijn gezicht zaten waren een stuk minder. Waardoor mijn huid zachter aanvoelden. Ook merkte ik dat mijn foundation mooier op mijn gezicht zat. Waardoor  het er egaler uitzag. Eigenlijk alleen maar pluspunten. Dat is ook zeker de reden dat ik het graag wil volhouden één maand.

De foto’s die ik gemaakt heb van het resultaat heb ik per ongeluk gewist op mijn computer. Ik dacht wat zijn dit voor foto’s en heb ze zo gewist. Dus ik heb helaas geen foto’s om het te bewijzen. Maar de volgende keer ga ik er zeker foto’s van maken en zorg ik ervoor dat ik ze niet wis haha. Dan maak ik om de week of om de 3 dagen een foto om te laten zien hoe mijn huid er op dat moment uitziet.

Ik had ook gezegd dat ik meer zou gaan drinken. 2/3 liter water per dag. Dat is er ook niet helemaal van gekomen. Maar ik drink wel een stuk meer dan vroeger. Het is nog niet de gewenste liters water maar het komt wel steeds dichter bij in de buurt. Dat is tenminste positief. Dit is wel iets waar ik mezelf nu al op ga trainen zodat ik straks in februari/maart het zonder problemen kan volhouden.

Verzorgen jullie je huid goed dagelijks? Wat zijn jullie favoriete verzorging producten. Ben benieuwd naar jullie antwoord.

Heb je ook gezien dat er een winactie loopt op mijn blog? Klik hier voor meer informatie. De giveaway loopt tot 8 januari!

2 gedachtes over “December skincare challenge update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s