Unboxing Kiko superstar set

Vandaag heb ik voor jullie een soort van unboxing van de Kiko super stars set. Dit is één make-up set van de Kiko kerstlijn. Ik heb deze zelf gekocht in Duitsland als kerstcadeautje voor mijzelf. Hij kosten toen maar 10,- euro voor alles wat erin zit. Misschien hebben ze hem nog wel te koop online of in de stores.

 

Als allereerste de verpakking. Ziet dat er niet al super feestelijk uit. Rood de kleur van de kerst en kerstman. Op de doos zelf staan er soort van kerststerren op. En het is lekker glimmend. Het is een doosje en als je hem openmaakt komen er 3 producten tevoorschijn die er netjes inzitten. Zelf vindt ik dit er mooi uitzien dat het netjes op een rijtje zit. Ook nog een van klein naar groot.

img_2374

Het eerste product waar ik het meest enthousiast over ben en waarom ik stiekem toch deze kit voor heb gekocht is de Double booster. Je ziet momenteel zoveel filmpjes op Instagram en youtube voorbij komen dat ze een soort van olie gebruiken op hun lippen, op hun gezicht of om mee te contouren. Ik wilde dat ook wel proberen alleen nadeel is dat de meeste serums duur zijn. Ik werd helemaal enthousiast dat ik deze tegenkwam. Er staat ook op het potje zelf dat het voor oog en gezicht contour is. De kleur van de serum is roze en het ruikt heerlijk naar bloemen. Ik weet niet of deze producten ook loos te koop zijn. Ik kan het zelf helaas niet vinden online.

img_2377

Volgende product is niet één product maar wel twee producten! Het is een mascara met een eyeliner erin. Het is namelijk de hypnotic gaze mascara-eyeliner duo. Ik vindt dit zo handig. Dit wist ik niet toen ik het kocht. Hier kwam ik pas later achter maar ik vindt het ideaal. Ook is dit een leuk cadeautje te geven aan iemand. De kleur is goed intens zwart van zowel de mascara als de eyeliner. Enige nadeel aan de mascara is dat de borstel heel groot een dik is. Zelf houdt ik meer van de wat dunnere mascara’s.

img_2380

Als laatste zit er een zwart Kajal khöl potlood in. Dit is gewoon een khöl potlood die een goede zwart kleur heeft. Zoiets is altijd handig om in je stash te hebben. Ik gebruik dit dagelijks tussen mijn wipperrand.

Dit pakket vindt ik echt super leuk en is ook echt super tof om voor iemand als cadeau te doen. Voor 4 producten betaal je maar 10,- euro. Dat vindt ik super betaalbaar! Ik ben echt heel benieuwd naar de double booster. Daar gaan jullie zeker nog meer over horen wat ik er van vindt.

Heb je ook gezien dat er een winactie loopt op mijn blog? Klik hier voor meer informatie. De giveaway loopt tot 8 januari!

10 gedachtes over “Unboxing Kiko superstar set

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s