Mijn voornemens voor 2017

Iedereen heeft wel voornemens voor het nieuwe jaar. Veel van de voornemens van mensen zijn stoppen met roken, afvallen, meer bewegen en een goede baan krijgen. Meer dan de helft van de voornemers wordt er niet aan gehouden. Dat heb ik zelf ook al vaak gehad. (Eigenlijk altijd.) Maar ik heb het gevoel dat het dit jaar wel gaat lukken. Misschien komt het omdat ik nu een blog heb waar ik alles met jullie deel. Maar wat zijn mijn voornemens eigenlijk voor 2017?

  • Afvallen – Deze voornemen had je misschien al wel zien aankomen. Natuurlijk ga ik door met te strijd tegen de kilo’s. Ik ben van plan om in de 2 week van januari een Sapkuur te doen. Hier zijn de meningen over verdeeld bij velen maar ik ga het gewoon 1 week uitproberen. Hier komt nog een uitgebreide blog over online in januari.
  • Mijn blog groter maken – Ik heb sinds dit jaar een blog waar ik veel op met jullie deel. Ik vindt het echt geweldig en vindt het super leuk om te doen. Ik wil graag me blog nog groter maken en succesvoller. Ik ga me focussen op mijn foto’s. Die wil ik er nog mooier krijgen. Ook wil ik kijken of ik mijn blog en youtube kan combineren. Ik merk dat ik het leuk vindt om over beauty te praten en soms geweldige ideeën heb voor een blogpost alleen dan is het moeilijk uit te werken en is het makkelijker om het op youtube te laten zien.
  • School – Ik zou heel graag mijn opleiding willen behalen volgend jaar december. Hiervoor moet ik hard mijn best doen en er veel tijd in besteden. Ik hoop echt heel erg dat deze voornemen gaat lukken.
  • Opruimen van mijn kamer – mensen die mij persoonlijk kennen en in mijn kamer zijn geweest weet je dat het een puinhoop is. Overal ligt kleding, overal ligt make-up. Laat boeken gewoon op de grond liggen. Je kent het vast wel. Eigenlijk wil ik dat me kamer het hele jaar gewoon netjes is. Daarom ga ik mijn best doen om mijn kamer schoon te houden in 2017. Ik denk dat deze voornemen nog het moeilijkst wordt.

Wat zijn jou voornemens voor het aankomende jaar? En waarom?

Natuurlijk wens ik jullie allemaal een gezond 2017 toe! Waarbij al jullie dromen mogen uitkomen.

2016

2 gedachtes over “Mijn voornemens voor 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s