Kerst 2016

It’s the most wonderful time of the year!

Kerst natuurlijk praten we over kerst. Kerst is één van de mooiste dagen van het jaar. Je bent gezellig bij je familie of bij je vrienden. De kerstboom is helemaal versierd. Buiten zie je overal lampjes. Misschien zelfs wel cadeautjes onder de kerstboom. De hele wereld is gelukkig en is gezellig met elkaar.

Helaas kan ik jullie niet allemaal een kerstcadeau geven of een kerstkaart sturen. Maar ik kan wel een blogpost maken speciaal voor jullie.

Ik wil jullie graag bedanken voor de het afgelopen jaar. Ik heb pas 7 maanden een blog en ik vond het in het begin best wel moeilijk. Maar dankzij jullie hou ik het vol. Ik krijg altijd zoveel positieve en lieve reacties van jullie. Jullie helpen me erdoorheen en geven mijn inspiratie! Door jullie kom ik op super leuke ideeën voor een blogpost.

Niet alleen met mijn blog maar ook met mijn afval proces slepen jullie mij erdoor heen. Mensen helpen mij door recepten door te sturen. Ook heb ik super lief van iemand een zakje met verschillende soorten thee gehad. Iedereen is zo lief tegen mij en dat doet me goed.

tumblr_nh2zvn60ey1toxvcpo1_500

Bedankt voor dit prachtige jaar! Ik hoop dat jullie een geweldig kerst feest zullen hebben! Met heel veel gezelligheid, grapjes en lekker eten. Geniet van het leven en geniet van het moment.

Merry Christmas and a happy new year!

 

Een gedachte over “Kerst 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s