NYX Highlight & contour pro palette

Vandaag heb ik een review voor jullie van de NYX highlight & contour pro palette. Dit is voor het eerst dat ik een NYX product aanraak, zien, vasthoudt en gebruik. Ik ben echt heel erg benieuwd en kan niet wachten om hem te gaan gebruiken! De palette is te koop bij de NYX winkel in Amsterdam of online bij Douglas en het palette kost 22,10.

img_2185

De contour & highlight pro palette van NYX is echt een heel bekend product en zeer geliefd onder de meeste bloggers / youtubers. Ik vond hem zo geweldig dat ik hem ook moest hebben. De palette ziet er vrij eenvoudig uit maar dat vind ik juist mooi. Het komt voor mij best professioneel over.

img_2187

Op de achterkant van de kartonnen verpakking die er nog omheen zit staat hoe en waar je het product aan kan brengen. Dit is handig voor als je voor het eerst gaat contouren. Zo leer je waar je het aan kan brengen. Let vooral op het woordje ”kan” want het staat wel waar je het kan aanbrengen maar betekend niet dat het moet. Contour alleen waar het nodig is! Want alles wat je donkerder maakt valt weg en alles wat je lichter maakt komt naar voren. Dat is met alles zo, met kleding, haar maar ook met make-up. Als je al een smalle neus heb moet je hem niet nog extra smaller te maken.

Zoals ik al zei ziet de verpakking er eenvoudig maar straalt klassen uit. De palette heeft 4 highlight kleuren en 4 contour kleuren. Zo kan je precies de juiste kleur bij jou huidskleur gebruiken ook als je door de zon bruiner wordt. Dat vind ik ideaal!

img_2283

De pigment is redelijk goed van de palette. De lichte kleuren zijn moeilijk te zien omdat ze net zo licht zijn als mijn eigen huidskleur. Maar de contour kleuren zijn echt prachtig! Ze zijn koel waardoor ze goed passen bij een blanke huid. Alleen de laatste is wat warmer maar die kan je dan gebruiken als een bronzer. Ik vind de kleuren prachtig!

img_2205

Contouren is nog niet echt mijn ding maar ik ben zeker bezig met het te leren. Als je goed kan contouren wordt het echt prachtig. Maar ik ben zeker niet on tevreden. De kleuren passen goed bij mijn eigen huid en lopen mooi over. De contour geeft geen vlekken achter. Ook ziet het er niet poederig uit.

Als ik de hele palette een cijfer moest geven wordt het een 9. Alles is perfect! Alleen zouden ze het pigment nog net iets beter kunnen maken. De prijs is echt niet duur voor zo’n top product! Er zijn weinig palette die het beter kunnen. Heb je keer gespaard en je wilt een goed palette kopen waarmee kan je oefenen is dit palette zeker de moeite waard!

Volg je me trouwens al op Instagram? Klik hier of voeg me toe onder te naam @lollysanne. (Dit is ook mijn naam op Snapchat)

4 gedachtes over “NYX Highlight & contour pro palette

 1. Miss B Blogz Thingz Over.. zegt:

  Hey Sanne Girl!😙
  Love this Contour Palette! Girl don’t worry ik ben er ook niet zo goed in. Ik zou het willen leren for special occasions. Ath this point gebruik geen niks qua foundation of poeder. But sometimes is het wel leuk for a change! Dus ik hoop ook dat ik het contouren eens kan leren. Gelukkig zijn er veel tutorials about it om ons wegwijs te maken. Have a Great Week Darling! Let’s rock it! 😎

  Ik wens je een fijne dag toe! Love this post!😍

  Hugz & Kisses, Miss B.💋

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s