Review Real Techniques powder brush

Vandaag heb ik een review voor jullie van de Real Techniques Powder Brush. Ik heb al heel wat kwasten van Real Techniques maar ik had nog niet de powder brush. Ik wilde hem al een tijdje hebben en toen kwam er een leuke korting door black friday bij Makeupmusthaves. De prijs nu voor de Powder brush is €13,99. Let alleen op! Bij de etos verkopen ze ook real techniques alleen daar is het een stukje duurder.

img_2109

De kwast is echt groot, ik had hem niet zo groot verwacht. Maar doordat die groot is werkt de kwast heel fijn. Met deze powder brush heb je binnen no-time je hele gezicht af gepowderd.

img_2116

De kwast ziet er het zelfde uit als alle andere kwasten. Hij heeft een zwarte onderkant, de middelstuk is geel/oranje en de bovenkant zit natuurlijk de haartjes. De haartjes zijn super zacht en het voelt heerlijk aan. Ik kan wel uren mee over me gezicht gaan. Het voelt echt heerlijk aan. Maar dat hebben gelukkig alle real techniques kwasten. 

De haartjes zijn net zoals alle Real Technique kwasten aan de bovenkant wit. Waarom dit is weet ik niet maar ik vindt het wel leuk uitzien. Ook is het handig met het schoonmaken van de kwast. Je ziet precies wanneer die helemaal mooi schoon is. Als ik de kwast recht boven mij houdt zie ik dat de kwast niet helemaal rond is. Het is meer een ovaal vorm. Dit wist ik niet, maar ik merk ook niet echt een verschil tussen een ronden of iets ovaal powder kwast.

De kwast werkt super fijn in combinatie met powder. De kwast neemt prima hoeveelheid poede op. Het brengt gemakkelijk aan en het werkt super snel. Ik ben zeker blij met deze aankoop en kan nu al niet meer zonder. Ook qua prijs vindt ik hem helemaal niet duur. Bij de hema heb je een kwast voor €8 euro van minder kwalitijd. Voor paar euro meer heb je een super kwast.

Hebben jullie kwasten van Real Techniques?  Zo ja, welke kwasten is jou favoriet? Ik denk dat mijn favoriet de Blush kwast is. Ben je benieuwd geworden naar mijn review over de Real Techniques blush kwast? Klik dan hier.

9 gedachtes over “Review Real Techniques powder brush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s