Review theBalm Appétit

Vandaag heb ik een review voor jullie van dit prachtige palette van theBalm, Appétit. Laatst kocht ik al de geweldige palette matt(e) trimony en ik was verkocht door de producten van theBalm. Ik zag de palette Appétit en wist het meteen. Ik moet deze ook hebben. Op black Friday was dit palette in de aanbieding bij makeupmusthaves voor maar 31,95 (normale prijs 40,95) Ik wist het zeker. Ik kan deze aanbieding niet laten schieten.

img_2095

Maar als aller eerst wat ziet de verpakking er weer geweldig uit! Er staat een vrouw op de voorkant en een kleine menu kaarten. De vrouw kan verschillende mannen bestellen met hun eigen prijs. De mannen zijn ook vernoemt naar kleuren in de palette. Ik vind het leuk bedacht en heb nog nooit zo’n palette gezien.

De binnen kant hebben ze ook super leuk gemaakt. Er zit een grote spiegel in met daarom heen foto’s van de mannen die de vrouw kan bestellen. Ook zit er een kapje voor de oogschaduw met uitgezaagde letters. Er staat eat our heart out. Wat dus weer te maken heeft met de mannen. Ik vind echt super leuk bedacht en heb nog nooit zoiets gezien. Voor originaliteit krijgt theBalm Appétit zeker een 10!

img_2103

Dit palette heeft 9 prachtige kleuren met verschillende finishes: matte, shimmery en foil. Op het eerste gezicht ben ik gelijk helemaal verliefd. Vooral de kleur Chris P. Bacon en Rocky road – icecream vind ik prachtig. Is jullie ook al opgevallen dat alle namen van de kleuren (mannen) iets met eten te maken hebben? Vind ik leuk bedacht en zo kan ik de namen makkelijker onthouden merk ik.

img_2131

De pigment van de palette is aardig. De eerste 3 kleuren gemiddeld gepigmenteerd, dit zijn de matte kleuren. Door de foto lijken de kleuren helaas lichter dan dat ze zijn. Hiermee moet ik nog echt spelen om de kleuren goed op foto te krijgen. De middelste 3 kleuren zijn super gepigmenteerd. Er komt echt super veel kleur vanaf. Dit zijn de shimmery kleuren. En de laatste 3 kleuren vond ik een beetje tegenvallen. Ze zij vrij donker in het doosje maar er komt niet super veel pigment vanaf. Dit zijn de Foil kleuren. Ik vind het eerlijk gezegd een beetje matig. Van zo’n merk en zo’n duur product verwacht je wel dat alles super goed gepigmenteerd is. Misschien dat er nog een begin laagje op de oogschaduw zit, maar wat ik nu merk is dat sommige kleuren niet veel pigment afgeven.

img_2142

Ik heb geprobeerd een subtiele ooglook ervan te maken. Maar ik merk al snel dat ik niet meer gewend ben om met shimmery kleuren te werken. Tegenwoordig zijn de oogschaduw kleuren matt. Maar eerlijk gezegd vond ik het wel heel leuk. Weer eens wat anders dan altijd de matte kleuren. Ik moet zeker nog eventjes mee spelen welke kleuren er goed bij elkaar passen. De kleuren zijn makkelijk aan te brengen. Ook zijn ze makkelijk te vervagen waardoor je een mooie look kan maken.

img_2154

Ook nu ik mijn haar heb geverfd zien kleuren er gelijk anders uit op mijn ogen. Mijn haar is een stuk donkerder geverfd en in de zon zit er ook een koperen gloed op. Hierdoor moet ik echt goed kijken wat wel en niet goed staat. Deze ooglook had nog wel iets intenser gemogen. Gelukkig kan je de oogschaduw ook nat gebruiken waardoor de kleuren net wat veller worden. Het is zeker de moeite waard om nog een keertje uit te testen.

Ik ben matig te spreken over dit palette. Het is zeker een prachtig leuk bedachte palette. De kleuren zijn super mooi alleen de pigment is wat minder. Waardoor ik als je de normale prijs 40,95 voor zou moeten betalen niet had gedaan. Eerlijk gezegd vind is €31,95 ook al teveel geld. Ik zou een bedrag tussen de €20,- en €25,- een prima bedrag vinden voor dit palette.

Wat vind jij van dit palette van theBalm? zouden jullie hem komen of hebben jullie hem al thuis liggen?

 

7 gedachtes over “Review theBalm Appétit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s