Afval proces November

Ik zou maar gelijk eerlijk tegen jullie en mezelf zijn. Ik heb het niet gehaald. Ik heb zelfs beide afspraken die ik met mezelf gemaakt heb niet gehaald. Natuurlijk ben ik hier niet blij mee een baal ik enorm van. Heb je de vorige blog nog niet gelezen. klik dan hier.

Één maand lang alleen nog maar water/thee te drinken. Dat was één van de twee uitdagingen die ik met mezelf aanging. In het begin toen ik mijn blog begon ben ik ook deze uitdaging met mezelf aangegaan en heb ik het gehaald. Helaas nu niet. Ik wil af van alle frisdranken en slechten dranken. Alleen wanneer het mis gaat is als ik een lange dag school/stage heb gehad dat ik zin heb in iets anders dan water of thee. Dat ik zin heb ik prik en/of ander smaaken. Daardoor dronk ik cola of limonade. Dit is het grootste probleem waardoor ik de challenge niet heb gehaald. Uiteraard ga ik er mee veder en ga ik proberen of ik in de maand December het wel vol kan houden. Uiteraard wordt het moeilijk met kerst en oud en nieuw maar ik ga me best doen en kijken hoe veer ik kom.

Twee weken lang koolhydraat arm eten was de andere uitdaging wat ik met mezelf aanging wat ik ook niet gehaald heb. Er zijn twee dingen waar ik tegen aan loop. Ten eerste zijn het de pepernoten. Je kan ze maar eens per jaar eten en ze zijn zo lekker! Dus daar snoep ik af en toe van en dat is echt het slechtste wat je kan doen. Ook vind ik het heel moeilijk om geen brood meer te eten. Ik ben een echte broden mens en vind het zo lekker. Helaas is dat ook iets wat je echt niet mag eten. Voor de rest lukt het me wel goed om eraan te houden. Ik snoep bijna niet meer naast de pepernoten na, in de ochtend eet ik alleen een bakje yoghurt en in de avond eet ik ook gezond zoals je mag eten bij een koolhydraat arm dieet.

Natuurlijk ga ik er gewoon mee door met koolhydraat arm eten omdat het toch een stuk beter is dan daarvoor. Ik merk al wel langzaam dat t-shirt beter gaan zitten en broeken. Ik hoop dat ik het dit keer wel beter ga volhouden. Want ik zie van velen die ook koolhydraat arm eten dat ze in één maand tijd wel 10 kilo kwijtraken. Dat is iets wat ik heel graag zou willen. Dus ik ga me best doen en ik ga er voor knokken. Hopelijk is mijn volgende verslag wat positiever en houdt ik het beter vol.

Volg je me trouwens al op Instagram en/of snapchat? @Lollysanne 

10 gedachtes over “Afval proces November

  1. J.Keijzer zegt:

    Je heb voor jezelf doelen gesteld, wees niet re streng voor jezelf. Je eetgedrag veranderen heeft tijd nodig, denk rustig aan een jaar. Ik vind het super dat je er mee bezig ben en je hierdoor inzichten krijgt in je huidige eetgedrag.
    Dan kan je daar wat aandoen, wanneer het moeilijk voor je is. Succes in december en bedenk, dat het de moeilijkste maand van het jaar is.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s