December skincare challenge

Het is bijna december en dat betekend dat het steeds kouder gaat worden. Kerst komt er ook weer aan en misschien zelfs wel sneeuw. Daarom is het belangrijk om je lichaam goed te onderhouden en verzorgen. Zelf ben ik er heel slecht in. Ik doe weinig aan gezichtsverzorging en ik breng bijna nooit bodylotion aan. Daarom ga ik met mezelf deze challange aan om beter met mijn huid om te gaan en te kijken wat voor effect het heeft op mijn huid.

Ik ga elke ochtend mijn gezicht wassen met reinigingmousse en water. Ook breng ik elke ochtend een dagcrème aan. In de avond ga ik mijn huid veel beter verzorgen. Als eerst ga ik al mijn make-up eraf hallen met make-up remover. Vervolgens maak ik me gezicht nog schoon met gezicht reinigingsmousse. Als mijn make-up er helemaal van af is ga ik mijn huid goed scrubben met gezicht scrub. Ook laat het ik het eventjes intrekken. Daarna spoel ik het af met lauw water. Als ik mijn huid goed heb schoongemaakt en gescrubd doe ik nog een nachtcrème op.

Als ik douch ga ik het toch iets anders aanpakken. Meestal douch ik in de avond of als ik thuis kom van school/stage. In de ochtend doe ik het zelfde als elke dag alleen tijdens het douchen komen er wat stappen erbij. Ik heb een gezichtscrub apparaat, een dupe van de clarisonic. Die gebruik ik samen met een peeling en een scrub. Om me huid nog extra schoon te maken.

één tot twee keer per week breng ik naast alles nog een masker aan. Dit zullen verschillende maskers zijn die ik op dat moment heb. Dit zal ik dan in de avond  doen voordat ik mijn nachtcréme aanbreng.

Rest van me lichaam moet ik ook goed verzorgen. Elke ochtend breng ik een bodylotion/bodybutter aan om mijn huid de juiste voeding te geven. Voor mijn handen ga ik een handcréme gebruiken. Ook breng ik dit allemaal aan na het douchen. 

Ik ga proberen elke dag een foto te maken van hoe mijn huid er uitziet. zodat ik maar ook jullie het resultaat zien na 1 maand.

Doe jij mee met de challenge? Laat het me weten. Laat het me ook weten hoe jij het gaat aanpakken deze komende maand. Ik ga mijn best doen en ik denk jullie ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s