Black Friday 2016

Black Friday heeft een aantal jaar geleden zijn sprong gemaakt in Nederland. Gelukkig doen steeds meer verschillende winkels in Nederland er ook aan mee. Waaronder ook een paar make-up winkels. Dat betekend natuurlijk super veel korting!!! Dat is toch altijd leuk meegenomen en vooral nu Sinterklaas en kerst periode aankomt.

Maar wat is black Friday? Waar komt het vandaan? Black Friday is in de verenigde staten de dag na thanksgiving day. Die vrijdag hebben de meeste werknemeners vrij. Ook wordt black friday beschouwen als het begin van de kerst seizoen. Om mensen naar de winkels toe te lokken, geven mensen veel korting op hun producten. Tijdens black friday zijn er genoeg mensen die s’avonds voor de deuren liggen van hun winkel om de beste korting te scoren.

Volgende Make-up winkels doen dit jaar mee aan black friday:

Ze hebben echt super top deals onder andere:

naamloos

Dit zijn de topdeals bij Makeupmusthaves, ze hebben nog veel meer top deals. Kijk snel voor dat ze op zijn.

naamloos

Dit zijn de topdeals bij TheMakeupspot. Ze hebben de fantastische highlighter van de TheBalm in de aanbieding! Kijk snel voor nog meer topdeals. Want op = ook echt op.

Helaas geld het wel bij alle winkels op = op. Dus wees snel bij voor de topdeals. Het zou zonden zijn als je net het product mist wat je al zolang zou willen hebben.

Volgende Kleding winkels doen dit jaar mee aan BlackFriday:

(Bron: BlackFridayNederland)

Ook andere winkels hebben Black Friday zoals de media markt, BCC en BOL.com. Dus kijk daar ook snel als je nog iets nodig heb. Bol.com heeft van alles ook haartangen en föhns in de aanbieding.

Zelf heb ik al wat producten besteld en er komt zeker een blog over online.

Gaan jullie producten bestellen of hebben jullie al iets besteld? Hebben jullie nog een winkel gespot die ook black friday hebben die niet in het lijstje boven staat? Deel het met ons dan delen wij het terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s