Mystery Guest Blog Award

Op 21-11-2016 ben ik genomineerd door Miss B Blogz thingz over… Super lief van je en dankjewel! Je bent een schat. Druk vooral eventjes op haar naam om haar blog te checken! Elke dag staat er bij haar een hele een nieuwe blog online.

Mystery blogger award:

Is een prijs voor grote bloggers met geweldige blog posten. Hun blog is niet alleen infomatiek maar ook inspirerend en motiverend. Ze zijn één van de beste die er zijn en ze verdienen een erkenning. Deze award is voor blogger die genieten en zoveel liefde en passie in hun blog stoppen – Okoto Enigma

Bij deze nominatie moet je 3 dingen over jezelf vertellen. Ook moet je 10-20 mensen nomineren voor het award. Voor de volgende nominaties moet je 5 vragen stellen. Het kan grappige vragen zijn of serieus vragen zijn. Wat je zelf wilt.  Ik vertel als eerst 3 dingen over mezelf en daarna de 5 vragen.

12814180_1061892677207431_2740878610079325514_n

Ik ben Sanne: Ik ben altijd vrolijk, Ik lach de hele dag door en ik hou van knuffels. Dit zijn wel echt de kenmerken waar mensen mij aan herkennen. Vooral de tweede dat ik altijd lach. Je bent toch het mooist als je lacht en raad het echt iedereen aan om hele dag door te lachen

  1. Wat vindt u het belangrijkste in het leven?

Familie en vrienden. Dat zijn de mensen die het dichts bij me zijn en het meest voor me betekenen. Ook ben ik geworden wie ik nu bent door mijn familie en vrienden.

  1. Voor welk dier ben je super bang?

Insecten. Alle soorten insecten (behalve vlinders) ben ik bang voor. Ze zijn zo klein en kunnen overal komen en makkelijk in je kleding kruipen of erger bijv. in je oor of mond.

  1. Wat is het vreemdste dat er met je is gebeurd?

Deze vraag vind ik moeilijk. Ik zou eerlijk gezegd niet zo goed weten. Heb nooit echt vreemde dingen meegemaakt. Zorda ik iets weet vul in deze vraag aan.

  1. Waar heb je echt een hekel aan?

Mensen die alles negatief vinden en overal maar over zeuren en zeiken. Daar kan ik nou echt zo slecht tegen.

  1. Als je een man zou zijn, wie zou je dan willen zijn?

Channing Tatum. Geen twijfel mogelijk. Ik bedoel kijk zijn lichaam, kijk zijn persoonlijkheid hij is gewoon geweldig. Ik zou zo graag één dag in mijn leven hem zijn. Ook zou ik dan in een dansfilm spelen zoals step-up of juist in een komedie zoals 21 jump street.

Natuurlijk ga ik ook 10 mensen nomineren! Ook hierbij gelijk een shoutout! Ik heb bij elke naam een link gedaan naar de blog van deze 10 geweldige bloggers. De 10 mensen zijn: Beautybyadutchgirl, Randomthingzx , Willemijn, Lots of Lauve, Fayrytales, SoBeautyWoman, Lifestyle By Muslima, Anouk, Fascinated about en  TheTeenAgelifeguide

Veel succes meiden! en de volgende 5 vragen heb ik voor jullie klaarstaan!

  1. Als je voor één dag een dier mag zijn. Welk dier zou jij dan willen zijn?
  2. Als je een app zou mogen bedenken en het zou dan ook uitgebracht worden. Wat voor app zou het dan worden?
  3. Wat is jou favoriete muziek instrument en waarom?
  4. Als je een geurkaars zou mogen maken. Hoe zou die dan ruiken?
  5. Hoe denk je dat je zou leven over 5 jaar?

Hierbij de 5 vragen die jullie moeten beantwoorden. Ik hoop dat jullie het leuke vragen vinden en ben heel benieuwd naar jullie antwoorden.

Ik hoop dat jullie het een leuke blog post vinden. Vrijdag staat er gewoon weer een review online!

 

 

3 gedachtes over “Mystery Guest Blog Award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s