Review TheBalm Meet Matt(e) Trimony

Vandaag heb ik een review over Thebalm Meet Matt(e) Trimony voor jullie. Deze palette stond al zo lang op mijn wacht lijst. Ik heb er voor gespaard en eindelijk heb ik hem gekocht. Ik heb de palette gekocht op makeupmusthaves. De palette kost €39,99. Ook is dit mijn aller eerste product van TheBalm om uit te proberen.

Eerste indruk: toen ik hem binnen kreeg schok ik een klein beetje. Ik had het idee dat die wat groter zou zijn maar dat viel een beetje tegen. Hij is ongeveer evengroot als een samsung note of een mini tablet. De verpakking vind ik wel heel leuk! Er staat een man op met de naam Trimony. Op de achterkant van de verpakking staat de kleuren die erin zitten met de namen erbij.

img_1882

De kleuren van deze palette vind ik echt prachtig. Dat is waarom ik voor deze palette heb gekozen. Alle kleuren zijn matt wat ook in de naam zit van de palette. De namen van de kleuren hebben allemaal mannen namen wat ik zelf erg leuk vind. bijv. matt Reed, matt Kumar of matt Lin. In totaal zijn het 9kleuren in de palette. De pigment van de kleuren zijn wanzinnig goed! Je hebt echt maar een klein beetje nodig om al bijna een hele ooglook ermee te maken. Ook hebben de oogschaduws weinig fall-out. Alle kleuren in de palette zijn koel. Wat perfect past bij een blanken huid.

img_1984

Sorry voor mijn wenkbrauwen, Ik moet ze weer laten bijwerken.

img_1986

Met deze 9 kleuren kan je zoveel oog looks mee maken. Ik moet er zeker nog mee spelen om te kijken wat ik er allemaal uit kan halen. Ik heb de bovenste ooglook maar met 3 kleuren gemaakt en ben zeker benieuwd wat ik er nog meer mee kan. Ik vind de kleuren echt prachtig en de kleuren brengen ook makkelijk aan. Ook zijn de kleuren gemakkelijk uit  te blenden.

Ik ben zeker heel blij met de Thebalm Meet Matt(e) Trimony palette. Ik kan hier heel veel mee. De kleuren zijn zo prachtig en heb zeker geen spijt ervan dat ik hiervoor gespaard heb. Mijn eerste TheBalm product is goed gekeurd!

7 gedachtes over “Review TheBalm Meet Matt(e) Trimony

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s