Create it your way #TAG

Vandaag heb ik een #tag voor jullie. Ik kwam deze leuke tag tegen bij Maya Willemse en dacht ja. Ik ga deze tag ook doen want ik vond hem erg leuk. Deze tag is net wat anders dan andere. Want je gaat echt nadenken over dingen wat achteraf best lastig is. Dus hierbij mijn tag en ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Het is wel een lange tag dus ga er lekker voor zitten met een kopje thee.

76744474

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Ik hou altijd wel van de geur van vanille en lemon grass. Denk alleen niet dat dit zo’n lekkere combinatie zal zijn.  Dus als ik echt zou moeten kiezen ga ik voor in de winter voor een geurkaars die naar vanille en kaneel ruikt. Het heerlijk naar een winter avond ruikt. Voor de zomer juist een geurkaars die ruikt naar Lemon grass en iets van framboos of bosbessen erbij.

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien? Oeh dit vind ik een moeilijke. Want ik hou echt van veel soorten nagellak kleuren. Ik vind voor in de winter: Zwart, donkerpaars en donker groen hele mooie kleuren. Voor in de zomer vind ik: Wit, licht roze, licht bruin mooie kleuren. Maar ik denk als ik echt moet kiezen dat ik voor een matte middel groene kleur zou kiezen. Wel helemaal matt en geen glans erop.

Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Natuurlijk een oogschaduw palette. Ik zou echt mijn favoriete kleuren met een super pigment in een oogschaduw palette willen maken. Net zo iets als nikkietutorials die voor too face een palette heeft uitgebracht. Want met oogschaduw kan je zoveel meer en kan je elke dag en andere look ermee maken dan bijv. met een lipstick of blush. Ik zou veel soorten bruin kleuren erin verwerken, een mooie oranje kleur en met een paars/rode kleur. Ook natuurlijk een prachtige highlighter kleur.

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven? Eerlijk gezegd heb ik nu helemaal geen behoefte aan om een boek te schrijven. Want ik zou helemaal niet weten wat ik daarin zou moeten vertellen. Maar echt op dit moment zou ik een toekomst verhaal typen. Over wat ik later ga beleven in de toekomst, over mijn opleiding etc. Want ik ben pas 18 en heb nog niet zoveel meegemaakt dat ik echt een levensboek kan schrijven. Maar ik kan wel schrijven over wat ik hoop dat er gaat gebeuren.

Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Natuurlijk zou Channing Tatum in mijn film spelen! Okay maar wat voor soort film zou ik maken, ik denk een echte vrouwen film. Gewoon zo’n lekkere film waar je op zaterdag avond lekker op de bank gaat zitten en nergens over na hoeft te denken. Qua genre denk ik wel comedy. Wie er in zou spelen wat ik hierboven al zei Channing Tatum en natuurlijk ik zelf. Het lijkt mij  heel leuk om in een film te spelen of theater show. Voor de rest maakt het me niet zoveel uit.

Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Ik ben een beauty lief hebber en ik hou van mooie dingen. Dus ik zou een make-up winkel openen met daarbij ook sieraden. Qua make-up zou ik echt een merk zoeken waarbij ik fijn voel. Misschien meerdere merken. Maar mooie betaalbare en high budget producten. Met sieraden zou ik sieraden zoeken die een goede kwaliteit hebben en leuk eruit zien. Sieraden voor jong en oud. Sieraden wat helemaal in is momenteel en die ik zelf super leuk vind. Zolang ik maar achter alle producten sta en ik er vertrouwen in heb.

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
ééntje die mijn kamer opruimt en alles op de juiste plek neerlegt. Ik ben echt heel slecht in mijn kamer opruimen en doe het echt maar 1x per 4 maanden. Me kamer is echt altijd een puin hoop en zou graag een robot willen die alles netjes weer terug legt op zijn plek na gebruik. Dat zou een hoop rotzooi schelen. Een hoop zeurende moeders ook haha.

1.-Het-favoriete-hoekje-in-mijn-slaapkamer-mijn-kledingrek-kast.jpg

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Dit is er wel ééntje waar ik goed over moest na denken.  Ik denk dat ik een app zou willen maken die kijkt naar het weer en die daarop bepaalde welke kleding (die je natuurlijk in de kast heb hangen) vandaag aan gaat trekken. Ik heb namelijk best vaak iets aan en dat het achteraf te koud was of juist te warm. Ook kijkt de app natuurlijk welke kleding stukken er goed bij elkaar passen. Op deze manier hoop ik geen fouten meer te maken en dat ik er elke dag tip top eruit zie.

Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Een varkentje. Mijn lieveling dieren zijn varkens en ik zou zo graag zo’n lief schattig klein mini varkentje hebben. Natuurlijk ziet die er uit als een varkentje, en mag best van die schattige vlekjes hebben. Natuurlijk mag het varkentje bij mij wonen in huis. Ook heb ik zelfs al de naam van mijn hopelijk toekomstige huisdier, namelijk knorretje.

Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Fotografie. Tegenwoordig zijn foto’s heel belangrijk geworden voor de mensen. Door een foto te maken kan je veel emotie vast leggen. Maar ook herinneringen. Ik denk als je lessen fotografie zou krijgen dat je net wat beter de speciale momenten vast kan leggen en veel meer plezier ermee kan krijgen. Ook is fotografie belangrijk voor als je een portfolio moet opbouwen. Zo kan je nog beter laten zien aan je werknemer/school.

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Nutella ijs! Ik weet de smaak bestaat wel maar ik heb hem nog nooit gegeten. Ik zou hem zo heerlijk maken dat die echt naar nutella smaakt. Ook mogen er stukjes chocola in zitten. Naast dat die heerlijk smaakt moet die gewoon te koop is bij de supermarkt dat iedereen in Nederland het kan eten.

Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Ik zou een drankje maken wat 0% suiker bevat zodat je het lekker door kan drinken zonder dat het slecht voor je is. Waar het naar moet smaken vind ik erg moeilijk. Ik denk iets van fruit. maar dan denk je al snel aan crystal clear. Ik kan deze vraag niet echt beantwoorden want ik weet het echt niet.

Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Waarom zijn al die vragen zo moeilijk. Deze ook al. Als ik iets van een Emoij zou maken zou ik een volop opgemaakt emoji maken. Dus nepwimpers, lipstick, oogschaduw en contour de wangen. Natuurlijk ook prachtige highlighter. Dat allemaal in èèn emoij.

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Lijkt me heerlijk om een huis aan het water te hebben. Hoeft niet perse het strand te zijn zolang het maar water is. 2 á 3 verdieping op hethuis met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ook zou ik een hele mooie keuken willen met een kook eiland. In de woonkamer mag er een aardige tv staan met zo’n hoekbank die heerlijk zit. In mijn slaapkamer zou ik een walk in closet willen hebben helemaal voor mezelf. Ook wil ik een walk in closet alleen maar voor mijn make-up en haar spullen. Voor de rest wil ik gewoon een simpel gezellig huis. Het hoeft niet super groot te zijn zolang ik maar deze dingen er in kwijt kan. Naast het huis wil ik ook nog een woontuin. Met een zit plek wat heerlijk uitkijkt op het water. Een voor klein beetje luxe een jacuzzi in de tuin. Ik kan wel eens kijken of ik hem via sims kan maken en dat ik daar over een aparte blog maak. Daar misschien binnekort meer over.

Dit was alweer de tag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Vind je deze tag nou ook leuk? Neem hem over op jou blog / facebook. Laat het mij ook weten ben benieuwd wat jullie erop antwoorden.

Wil je ook de tag van Maya Willemse lezen? klik dan hier.

5 gedachtes over “Create it your way #TAG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s