Happyness planner

Vandaag heb ik een blog voor jullie over de Happyness planner. Wat het is, wat het inhoudt. Noem het allemaal maar op. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel veder!

De happyness planner is een boekje waar jij je gelukkigste momenten in kan delen. Maar voor wie is dit boekje? En waarom zou je het gebruiken? De happyness planner is gemaakt eigenlijk iedereen. Als je meer wilt focussen op dingen waardoor jij blijer wordt en om jezelf gelukkiger te maken is dit iets voor jou. Op het begin zal je nog weinig merken maar na een lange tijd ga je echt verschil zien. Je zou merken dat je binnen een maand anders kijkt naar dingen. Je krijgt meer positieve energie, Je leert jezelf beter kennen, en als het op een dag wat minder gaat merk je einde van de dag als je de boek invult dat er ook wel dingen gelukt zijn vandaag en dat er geen slechte dagen bestaan.

maxresdefault.jpg

Er bestaan verschillende soorten happyness planners. Je hebt DE happyness planner, die zijn de aller eerst die ermee begonnen zijn om het te maken en verkopen. Zoals ik op foto’s kan zien, zien ze er super leuk uit! Leuke pagina’s, mooi uiterlijk. Hier wordt ik al gewoon vrolijk van als ik het zie. Helaas zijn deze hoe mooier, hoe uitgebreider hoe duurder het is. De goedkoopste start pas bij 20,- Dat vind ik best veel voor een Happyness planner dus ik begon rond gaan kijken in de winkels en ik zat al te bedenken hoe kan ik zoiets zelf maken? Maar toen kwam ik het tegen bij de Hema. Deze happyness planner zag er zo leuk uit! Toen ik naar de prijs keek kon ik me ogen niet geloven 3.- voor een happyness planner. Natuurlijk twijfelde ik geen moment en heb ik hem gelijk gekocht!

img_1751

Deze happyness planner ziet er zo leuk uit. Hij staat echt super schattig op mijn nacht kastje. De boek is mooi licht roze met gouden pijlen erop in verschillende vormen. Ook staat er in het goud happyness planner op en is de zijkant van boek (dus de bladzijdes) ook helemaal van goud. Alsof dat nog niet alles is want het touwtje van waar je bent gebleven is ook goud. Ik wordt hier echt blij van als ik ernaar kijk. Mijn handen jeuken al als ik hem zie en kan niet wachten om ermee te beginnen.

img_1760

Op de eerste paar pagina’s van de boek staat ”what makes me happy” hier kan je natuurlijk opschrijven waarvan jij blij wordt. Het kunnen grote dingen zijn als vakantie, feestjes etc. maar het kan ook kleine dingen zijn zoals appeltaart, warme sokken etc. Als je hier alleen al over na denkt wordt je van meer dingen blijer dan dat je eigenlijk dacht. Als het ook keertje minder gaat kan je de happyness planner erbij pakken en lees je de pagina’s nog eens door. Om weer te denken aan de fijne momenten. Op de andere pagina staat `planner`, wat ze hiermee bedoelen weet ik niet zo goed. Want het is maar een planner voor 7 maanden, dus dat bekend dat je maar voor 7 maanden op kan schrijven wat je wanneer gaat doen. Hoe ik het ieder geval ga gebruiken is: Op de eerste planner zet in november in en ga zo nog 6 maanden veder opschrijven. Dan kijk ik in me agenda wanneer ik leuke dingen te doen heb waar ik blij van wordt en dat zet ik er vervolgens in. Zodat het echt een happyness boek wordt en al mijn leuke dingen erin heb staan.

img_1761

Rest van het boek is helemaal hetzelfde. Op de linker bladzijde staat ”good thinks about today” en op de rechter kant staat ”plans for tomorrow” en ”great ideas”. Zoals de linker bladzijde al zegt schrijf je de leuke momenten van die dag op. Dus denk aan kleding wat fijn zat, film die je heb gekeken, gezellige gesprek die je gehad met je vrienden etc. Alles waar jij blij van geworden was die dag. Op de rechter kant zet je de leuke dingen op die je morgen gaat doen of verwacht te doen. En onderin bij kopje great ideas kan je natuurlijk alles wat in je hoofd komt opschrijven. Dus bijv. dat je binnenkort naar de film wilt, of dat je binnen kort wilt gaan winkelen.

Dit is hoe de happyness planner van de Hema eruit ziet. Ik vind hem echt super leuk en ga uittesten of het helpt en of ik inderdaad positiever ga worden. Ik vind het boek zeker een aanrader voor iedereen. Ik denk dat iedereen wel wat positiever moet gaan leven en moet genieten van de kleine maar ook grote dingen op een dag.

Wat vind jij van de happyness planner? Denk je dat dit zal werken? en ga je het zelf ook uitproberen? Of doe je dit al een tijdje en wat is jou ervaring ermee? Laat het me weten, ben benieuwd naar jullie verhalen / ervaringen ermee.

Volg je me trouwens als op Instagram ? @Lollysanne op Instagram.

 

 

 

 

 

 

18 gedachtes over “Happyness planner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s