Unboxing Styletone #3

Vandaag heb ik alweer mijn laatste unboxing van styletone van mijn abonnement. Ik heb deze week de styletone box van oktober ontvangen.  Deze box heeft geen speciale thema dus ben heel benieuwd wat er allemaal in zit!!!

img_1807

Eerste product viel me gelijk op. Was de Hikari blush in de kleur Cameo. Ik ken het merk niet maar het boekje verteld dat Hikari in het chinees bekend licht. Dat merk je ook al gelijk aan de verpakking. Als je de blush oppakt is die ook heel licht. Net alsof er niks in zit. Maar helaas voelt wel echt aan als plastic. Ook denk ik het wel dat die snel kapot gaat. Natuurlijk gaat het om de kleur van de blush. Het is een roze koele kleur. Persoonlijk vind ik hem beetje te koel, dus daar moet ik eventjes aan wenen. Maar want brengt de blush zacht en glad aan. WAUW. Het is inderdaad een hele lichte blush en je voelt hem bijna niet zitten. (de Hirkari blush 15,- kost en is te koop bij www.hikaricosmetics.com )

img_1811

Het volgende product wat ik vind in de Styletone beauty box is de light up van jelly pongpong. Ik ken dit merk weer niet. Ik vind het juist alleen maar leuk om nieuwe merken te leren kennen. Ook wist ik eerst niet zo goed wat voor product dit is. Ik moest echt in het boekje kijken wat het is. Maar het is een waterlijn oogpotlood in een lichte kleur. Ook kan je heb gebruiken voor, onder je wenkbrauw, op de brug van je neus maar ook als lip countouring. Dat houdt in dat je het in de midden van je lippen kan aanbrengen zodat je een ombre effect krijgt. Ik vind dit echt een super leuk product en heb zoiets ook nog niet in mijn stash zitten. Ik ben zeker benieuwd daarnaar en ga binnen kort uittesten! (de jelly pong pong kost 20,- en is te koop bij www.jellypongpong.com)

img_1813

Volgende product is een eyebrow defining gel van de merk chella. Zelfde als alle andere producten en aankomende producten ken ik het merk niet. In het boekje staat niet echt iets speciaal over de wenkbrauw gel en ik zie er zelf ook niet echt iets speciaals aan. De gel is doorzichtig en voor de rest kan ik er vrij weinig over vertellen. (De eyebrow gel kost €18,- en is te koop bij www.chella.com)

img_1815

De één na laatste product wat ik vind in de box is een lip crayon van het merk starlooks. De kleur van de starlooks is echt prachtig en past perfect bij de herfst. Het is een mooie paarse kleur. De kleur is zeker gewaagd maar ik vind hem prachtig! De lip crayon is makkelijk aan te brengen en dekt goed. Helaas vervaagd die wel snel dus je moet hem zeker vaak bijwerken. (De lip crayon kost 19,- en is te koop bij www.starlooks.com)

img_1817

Het laatste product zullen veel mensen leuk vinden alleen vind ik een beetje jammer. Het is een brush cleaner en toevallig heb ik zoiets in de zomervakantie gekocht. Maar eentje extra op voorraad voor als ik de andere kwijt raak of kapot gaat. Hij is denk ik wel makkelijker te gebruiken omdat je twee vingers erin kunt doen waardoor je meer grip heb. Ben je benieuwd hoe je hem gebruikt? Kijk dan mijn blog over hoe ik mijn kwasten schoonmaak.(klik hier) (De brush cleaner kost 4,95. Alleen staat er dus niet bij waar die gekocht is, dus ik kan jullie helaas niet vertellen)

img_1823

Zat alleen voor mij nog een verassing in de box wat ik echt super leuk vind. In het boekje staat altijd alles over het product. Nog een paar tips en de trends van deze maand. Maar er staan ook foto’s van mensen in die ze posten op Instagram. Toevallig zit ik daar tussen! Dat vind ik echt super leuk. Als je toevallig ook de styletone box heb kijk in het boekje op laatste bladzijde. Daar staan de foto’s en de Instagram naam @Lollysanne dat ben ik! Vind echt super leuk. bedankt Styletone!

Ik ga nu nog geen nieuw abonnement nemen. Ik vind het super leuk echt waar maar het kost toch geld. Dus misschien over tijdje dat ik er weer voor 3 maanden een abonnement neem. Voor december lijkt het me wel leuk om een Styletone te bestellen want vaak hebben ze dan super leuke producten inn zitten ivm kerst. Dus rond die tijd zal er weer eentje online komen.

Wat vinden jullie van de styletone? Zouden jullie het een keertje willen proberen? of hebben jullie al een abonnement?

3 gedachtes over “Unboxing Styletone #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s