Review Etos lipsticks

Vandaag heb ik een review voor jullie van de Etos nude lipsticks. Ik heb ze in twee kleuren. Namelijk in de kleur Dark Diva en Juicy Gossip. Ik heb veel goeie verhalen gehoord over de Etos nude lipsticks dus ben erg benieuwd hoe de pigment is en hoe ze staan op mij. De lipsticks kosten 3,99 per stuk en zijn natuurlijk te koop bij de Etos.

img_1663

De verpakking van de lipsticks zijn matt zwart. Enige kleur wat aan de verpakking zit zijn de stikkers op de bovenkant waar op staat welke kleur het is. Voor de rest zijn ze helemaal zwart. Ik vind dit erg mooi er uitzien, het straalt echt uit als een high end product! Wel ze eigenlijk maar 4,- zijn. Maar het gaat natuurlijk om de lipstick zelf.

Juicy Gossip is een hele mooie oud roze kleur. Het is zeker een nude kleur.  Het is wel een glanzende lipstick. Tegenwoordig draag ik veel matt lip kleuren maar ik ben er helemaal verliefd op! Verliefd op de kleur en structuur. Hij dekt super goed en hij brengt super fijn aan. Het is zeker een aanrader! Ook denk ik dat deze kleur bij de meeste mensen wel goed zal staan. Omdat het geen hele lichte nude kleur is.

Dark diva is een hele mooie diep paarse kleur. Of ik hem nude kan noemen? Nee dat denk ik niet. Deze lip kleur is wel matt maar helaas is de kleur niet heel dekkend. Na een paar keer aan te brengen blijf ik mijn eigen lip kleur erdoor heen zien. Je ziet ook allemaal streepjes erop. Ik heb helaas geen lippotlood in deze kleur. Misschien als je eerst lippotlood aanbrengt over je hele lippen dat het dan minder erg is. Maar ik zal hem nu niet zo gaan dragen. Wat ik erg jammer vind want de kleur vind ik echt geweldig! Kan een hele basic look toch wat spannender en opvallender maken.

Kan ik de lipsticks aanraden? Ja de Juicy glossip zeker! Ik weet natuurlijk niet hoe de andere kleuren zijn maar ik denk dat je de wat donkere kleuren moet vermijden. De lichten kleuren zullen het vast beter doen. Vind echt heel jammer dat Dark diva zo slecht dekt. Want het is echt een prachtige kleur. De structuur zijn van beide lipsticks echt heel fijn. Brengt goed en fijn aan. Voelt niet vervelend op de lippen en droogt niet uit. Het verzorgt eerder je lippen. Ik ga zeker nog eventjes naar de Etos toe om te kijken of ze nog andere leuke kleuren hebben!

Heb jij een lipstick van de Etos nude lijn? Zo ja welke kleur heb jij? Zal je hem aanraden? Ben benieuwd naar jullie mening erover.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s