Review Rimmel London mascara #2

Vandaag heb ik het vervolg op de Rimmel London Volume colourist mascara. In de eerste blog konden jullie lezen dat ik een nieuwe mascara gekocht heb. Deze mascara zou na 2 weken je wimpers zwarter maken. Vandaag heb ik hier het vervolg ervan en mijn mening over de mascara. Heb je de vorige blog nog niet gelezen? Klik dan hier.

Grootste vraag is natuurlijk van de mascara, zijn mijn wimpers zwarter geworden? Het antwoord is JA. Mijn wimpers zijn inderdaad wel stukje donkerder geworden. Ik had al donkere wimpers maar ik kan we zien dat ze toch een stukje zwarter zijn geworden. Ik denk dat deze mascara nog beter werkt als je wat blondere wimpers heb. Maar bij mij heeft het gewerkt! Helaas is het niet goed te zien op de foto’s maar ik doe mijn best ervoor. Op de eerste foto is voor dat ik begon, de tweede foto is van de éérste week en de derde foto is na twee weken.

Ik vind dat je het vooral kan zien aan me onderwimpers. Daar kan je het wel goed zien dat ze inderdaad een stukje donkerder zijn.

Voor de rest vind ik de mascara matig. De mascara krult mijn wimpers mooi maar ik heb mascara’s gehad die veel beter werken en fijner. Als er teveel mascara op het borsteltje zit krijg je klonten en plakken je wimpers aan elkaar. Dus je moet er echt goed opletten dat je de mascara aan de zijkant afstrijkt.

Zou ik de mascara nog een kopen? Nee, dat niet. Ik vind het een oké mascara maar niet om nog eens te kopen. Ondanks dat die mijn wimpers wel wat donkerder maakt. Voor het geld vind ik het niet waard.

Ik hoop jullie voldoende geïnformeerd te hebben over de mascara. Wat is jou favoriete mascara? en waarom is dit jou favoriete mascara?

Volg je me trouwens als op Instagram ? @Lollysanne op Instagram.

 

4 gedachtes over “Review Rimmel London mascara #2

 1. Jelissa zegt:

  Een mooie blog met goede en duidelijke informatie.
  Alleen wel veel grammatica en spellingsfoutwn gevonden.
  Ik zou het, om het netter over te laten komen, aan iemand laten zien die de foutjs kan opmerken.
  Verder is het een interessante blog, ga zo door!

  Liefs Jelissa

  Geliked door 1 persoon

  • beauty it's me zegt:

   Dankjewel, alleen dat er spel/grammatica fouten in zitten komt omdat ik zwaar dislect ben. Ik heb niet altijd de mogelijk heid om mijn post aan iemand voor te laten lezen. En dit is hoe ik ben, meeste mensen lezen er wel overheen. Iedergeval bedankt voor je mening!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s