#EXTRABLOG nieuwe app

Het lijkt mij leuk als ik een nieuwe app heb ontdekt om dat met jullie te delen zo snel mogelijk. Dus vandaar heb ik voor jullie een blog gemaakt over een app die ik laatste 3 dagen non-stop gespeeld heb. De app heet PewDiePie Tuber Simulator en het is een spel.

Wat veel mensen zeiden toen ik het spel liet zien was. Wat lijkt dat op habbo. Maar nee het is geen habbo. Het is een spel wat in de teken staat van Youtube. (ze noemen het anders in de game) Zoals je kan zien op de foto heb je een kamer. De kamer kan je zelf inrichten met meubels die je kan kopen in de winkel.

Je hebt natuurlijk geld nodig om de meubels te kunnen kopen. Geld kan je verdienen door video’s te maken voor je account. Later kan je ook andere dingen doen om geld te verdienen maar die heb ik nog niet ontgrendeld. Als je een video maakt kan je uit 3 video’s kiezen. Elke dag zijn er nieuwe trends en als je een video maakt met één van de 3 trend erin krijg je meer geld. Ook duurt het tijd voordat een video af is. Zoals je kan zien duren die van mij ongeveer 3 minuten.

Ook zijn er nog twee manieren naast de video’s maken om geld te verdienen. Je hebt missies. De missies moet je behalen om geld, abonnees, hersens of flappen geld te verdienen. Elke dag krijg je nieuwe missies als je ze allemaal heb afgerond. Andere manier is om geld te verdienen is op een vogel te drukken die soms heen en weer vliegt over je kamer. Je moet dan de sponsor adelaar doos open klikken en dan krijg je geld, abonnees, hersens of flappen geld. Dat is elke keer maar weer een verassing.

screenshot_2016-10-11-19-44-21

Hersens moet je sparen om je slimmer te maken in verschillende dingen. Je kan je slimmer maken in de trends, of in hoe je de camera gebruikt. Zo krijg je meer views, of kan je langer filmen waardoor je meer geld verdient. De geld flappen gebruik je om je kamer groter te maken. Je hebt er eerst maar 10 nodig daarna 25 en daarna 50 en zo loopt het op. Natuurlijk is dat altijd leuk om je kamer groter te maken want dan past er weer meer in.

screenshot_2016-10-11-19-44-05

Natuurlijk met het geld (wat views in het spel zijn) kan je meubels kopen om je kamer leuker te maken. Maar ook helpt de meubels om je beter te maken in de trends die je gebruikt met filmen.

Voor de rest kan je nog vrienden toevoegen en kan je hun kamer bekijken. Ook kan je spullen sturen en spullen krijgen van je vrienden. Mijn naam is Sannebeauty het zou leuk zijn als jullie me zullen volgen in de game. Laat hier beneden achter hou jij heet en ik zal je volgen.

2 gedachtes over “#EXTRABLOG nieuwe app

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s