Review defining blush Catrice

Vandaag heb ik weer een review voor jullie. Dit keer een review over de defining blush van Catrice is de kleur 040 think pink. De blush is te koop bij de kruidvat en lag ik de uitverkoop bak voor €2,- 

Dit is een blush wat ik vond bij de koopjes bakje van de kruidvat. Eerlijk gezegd pak ik daar nooit zo snel make-up van omdat het al vaak open gemaakt is en gebruikt is. Maar ik heb eerst goed gekeken en zag geen vinger afdrukken in de poeder en zag er gewoon goed uit. Nadeel is wel. Hij lag in de koopjes hoek dus dat betekend dat die uit de schappen gehaald is en niet meer verkocht gaat worden. Dus wil je hem ook of één van de andere kleuren. Wees er dan snel bij. Want op = op.

De Defining blush is een mooi licht roze kleur. In de winkel dacht ik dat die iets meer een perzik kleurtje had. Maar alsnog vind ik de kleur prima voor op mijn wangen. Naast de kleur is de blush handig verpakt. Het is een rechthoekig doorzichtig doosje. Met zilvere letters Defining blush erop.  Op de blush zelf zitten allemaal strepen om het een wat meer speelser effect te krijgen.

img_1731

De kleur heeft super veel pigment en bij een swatches komt er al heel wat kleur mee af. Dat betekend dat je echt maar heel weinig op je kwast hoeft te doen voordat je straks prinses wangen heb net zoals vroeger.

Bij het aanbrengen op mijn wangen had ik gelijk teveel gepakt en had ik een hele roze wang. Daar moet ik de volgende keer mee oppassen. Maar de kleur is gelukkig goed uit te blenden. Het is een prima blush kleur. Niet al te bijzonder. Het is een leuke kleur om in mijn stash te hebben en ga zeker nog wel eens gebruiken.

Als je nog een prima betaalbare blush zoekt kan ik hem wel aanraden. Hij werkt prima en is handig verpakt. Je kan hem makkelijk meenemen voor op reis.
Volg je me trouwens als op Instagram ? @Lollysanne op Instagram.

10 gedachtes over “Review defining blush Catrice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s