Review M.A.C. lipstick

Vandaag heb ik een review voor jullie van mijn EERSTE M.A.C. lipstick wat geen limited edition is en wat gewoon standaard in het assortiment zit. Je bent waarschijnlijk super nieuwsgierig over welke lipstick ik het heb. Maar het gaat om de wel bekende best verkochte lipstick van M.A.C. Velvet Teddy. Ik wilde deze lipstick al zo lang hebben en ja eindelijk na al die tijd heb ik hem toch gekocht!

De verpakking van de M.A.C. lipstick is gewoon hetzelfde als alle andere lipsticks. Ik vind ze echt heel mooi eruit zien. Wordt er altijd blij van als ik ze zie.

img_1735

De kleur van Velvet teddy is een super mooie bruin/roze nude kleur. Het is echt een fantastische kleur en was als super lang opzoek naar zo’n kleur. Ook is de lipstick een creamy lipstick waardoor het fijn aanbrengt. Ook vind ik de kleur goed gepigmenteerd.Het is nu al mijn favoriete lipkleur!

I’M IN LOVE! Het is zo’n prachtige kleur kan me ogen er niet vanaf houden. Ik blijf de hele tijd in de spiegel kijken naar mijn lippen. Het is echt een kleur wat veel mensen goed zouden staan. Ik snap helemaal waarom dit de best verkochten M.A.C. lipstick is.

M.A.C. lipstick velvet teddy is te koop bij M.A.C. store en online. De lipstick kost 19,50.

Wat is jou favoriete M.A.C. lipstick? Laat het me weten ben opzoek naar nieuwe kleuren voor in mijn stash.

 

16 gedachtes over “Review M.A.C. lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s