DIY Kyle jenner lippen

Jullie hebben heb het vast allemaal wel gezien op internet over de Kyle Jenner challenge. Waarbij meiden en jongen allemaal gaan zuigen in bijv. kleine glaasjes of speciaal gemaakte plastic zuig pads. Iedereen weet natuurlijk dat het niet goed is voor je lippen en dat je lippen hier gewoon helemaal kapot van gaan. Maar vandaag heb ik een DIY met natuurlijke producten wat er voor moet zorgen dat je lippen groter worden. Ik kwam een DIY tegen op Instagram en ben heel benieuwd of dit ook echt werkt.

img_1651

Voor deze DIY heb je maar 2 ingrediënten nodig. Namelijk Vaseline (Ik gebruik zelf Labello) en kaneel. Daarnaast natuurlijk een bakje, een lepeltje en een schone tandenborstel.

Zo zien mijn lippen eruit zonder iets erop. Ik heb van mezelf niet super grote lippen. Heb normale lippen voor mijn gezicht.

img_1654

Je mengt de vaseline en kaneel samen in het bakje. Je hoeft echt helemaal niet veel te gebruiken. Ik heb zelf nu al teveel gebruikt. Kan makkelijk nog iemands lippen hiermee insmeren.

img_1655

Als alles goed gemengd is breng je het mengsel aan op je tandenborstel. Hiermee ga je met ronddraaiende bewegingen over je lippen. Zo masseer je de mengel goed in je lippen. Als het er op zit laat je het 5 tot 10 minuten intrekken. Ik wilde natuurlijk deze DIY goed uittesten dus heb hem 10 minuten in laten trekken.

Tijdens het intrekken merk ik dan mijn lippen beetje branden. Ik denk dat het komt door de kaneel. Na 10 minuten haal ik het mengsel met een nat doekje van mijn lippen af. Voor mijn gevoel zijn me lippen niet veel groter geworden. Maar als ik de foto’s naast elkaar zet zie ik daadwerkelijk wel een verschil. Ook zijn ze een stuk roder geworden. Wat ik wel merk is dat mijn lippen super zacht zijn geworden. Ze voelen echt aan als baby billetjes en zitten ook geen losse velletjes meer op.

Conclusie: Deze DIY help wel een klein beetje. Het is niet zo dat je echt Kylie Jenner lippen krijgt. Maar het is een geweldige DIY voor een lipscrub. Ik ga zeker vaker doen als een lipscrub want heb mijn lippen nog nooit zo zacht gehad.

Wat vonden jullie van de DIY? Gaan jullie het ook proberen? Zo ja, laat weten wat je ervan vind en of het bij jou ook hielp. Ben benieuwd naar jullie ervaring hiermee.

Volg je me trouwens als op Instagram en/of snapchat? @Lollysanne op Instagram en snapchat.

6 gedachtes over “DIY Kyle jenner lippen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s