Review Viva glam Ariana Grande 2

Tot grote verbazing heeft M.A.C. een 2de viva glam van Ariana Grande uitgebracht. Natuurlijk moest ik deze ook hebben en heb ik hem meteen besteld online via www.maccosmetics.nl. Ik heb de viva glam Ariana Grande 1 ook dus is het een leuke verzameling als ik 2 ook zou hebben.

Wat is Viva glam van M.A.C.? Elk jaar brengt M.A.C. samen met een bekend persoon. (Dit jaar Ariana Grande) Een viva glam uit. Dat houdt ik dat de bekende persoon één lipstick en één lipgloss uitbrengt. De opbrengst van alle verkochten lipsticks en lipgloss gaat naar de M.A.C. hiv fond. Die helpen dan mensen die getroffen zijn aan Hiv/aids. Ook zijn de lipsticks Limited Edition. Waardoor ze leuk zijn om te sparen als collectors items.

De eerste lipstick is een donker paarse kleur maar deze kleur. Wauw. Het is echt heel hele bijzondere kleur en ga me best doen om hem te beschrijven. In het flacon ziet die er licht paarsig uit met een blauwe ondertoon. Bij het aanbrengen op de lippen wordt de kleur iets meer roze maar de kleur behoudt zijn blauwe ondertoon. Het is echt een koele matte kleur. Ook is die heel opvallend en niet bedoelt om elke dag te dragen.

img_1733

De lipstick is super goed gepigmenteerd en brengt mooi egaal aan. Ook brengt die fijn aan, dat komt omdat het een cream lipstick is.

Ik moest eventjes wennen aan de kleur maar nu ik hem een tijdje op heb wordt ik er steeds meer verliefd op. Het is zeker een gewaagde kleur en ben bang dat de kleur bij veel mensen net iets te koel is. Maar het is zeker de moeite waard om naar de M.A.C. store te gaan en te vragen of ze hem bij jou op kunnen doen.

De lipstick kost €20,- en is te koop online of bij de M.A.C. store. De lipstick en gloss zijn te koop tot het einde van het jaar. Daarna komt er weer een nieuwe viva glam!

Volg je me trouwens als op Instagram ? @Lollysanne.

10 gedachtes over “Review Viva glam Ariana Grande 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s