Extra blog: Nieuwe blognaam?

Lieve beauty lovers,

Ik zit al lang na te denken over een nieuwe blog naam. Mijn eerste naam op mijn blog was lollysanne. Ik vond het lekker makkelijk om dat ik zo heet op alle social media apps. Maar eerlijk gezegd vind ik het ongepast en niet echt erbij horen. Toen dacht ik aan Sannyblog. Veel mensen noemen me Sanny en het is een blog dus vond wel leuk om aan elkaar te plakken. Helaas is deze naam mij ook niet bevallen.

Zoals jullie misschien wel zien heet mijn blog nu beauty it’s me. Eerlijk gezegd vind ik dit ook geen super naam. Ik vind hem te minsten al wel beter dan sannyblog. Helaas ben ik echt inspiratie loos en kan ik niks leuks verzinnen. Dus de komende tijd zal misschien nog mijn blog naam veranderen. Mijn excuses ervoor. Voor de rest blijft mijn blog helemaal hetzelfde. Alleen de naam veranderd.

Weten jullie een leuke naam wat bij mij pas? Laat het dan vooral weten! Ik ben echt zoekende en misschien heb jij wel de perfecte naam voor mij. Alvast bedankt!

Voor de rest wens ik jullie een super fijne dag veder.

Volg je me trouwens als op Instagram en/of snapchat? @Lollysanne op Instagram en snapchat.

8 gedachtes over “Extra blog: Nieuwe blognaam?

  1. laurenfayb zegt:

    Ik zit met hetzelfde probleem, ik zou dr naam van mijn blog ook wel willen veranderen, maar zolang ik HET ng niet gevonden blijft het maar zo. Ik weet nog dat ik indertijd een 10tal leuke namen had bedacht, maar die wareb allemaal al ingenomen :-\

    Geliked door 1 persoon

  2. nicoleswereld zegt:

    Een goeie blog naam verzinnen is ook lastig, zelf kwam ik op nicoleswereld omdat ik van alles en nog wat wilde gaan posten maar uiteindelijk is het toch echt een beauty blog geworden. Ik zou als ik jou was alles wat in je op komt gewoon even opschrijven en naar de artikelen kijken waar je over schrijft. Misschien helpt dat wat 😜

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s