How I did my make-up in high school

Vandaag heb ik weer een leuke challenge voor jullie. Dit keer de ”How i did my make-up in high school” Je ziet deze challenge nu overal opduiken. Nikkie van nikkietutorials heeft hem gedaan en Jeffree star. Het is een challenge die momenteel heel populair is en ik vond hem wel leuk om ook toe doen.

Ik heb mijn challenge gedaan door elke keer na gebruik van een product een foto te maken. Ik zit er wel over na te denken om video’s te maken en naast me blog ook een YouTube account te hebben maar dat vind ik best spannend en eng. Dus dat is nog iets wat ik dan eerst zou moeten uitproberen om te kijken of dat iets is. Maar misschien dat het ik in de toekomst ook video’s ga maken om zulk soort dingen makkelijker te laten zien en te doen.

img_1632

Dit zijn alle producten die ik gebruikte vroeger toen ik naar de middelbare school ging. Ik droeg dit toen ik in de 1 misschien ook wel 2 jaar op zat. Ook is dit nog niet zo heel lang geleden dat ik in éérste jaar zat, namelijk in 2011. Sommige producten die er tussen zitten is echt nog van toen. Zoals de mousse foundation, de concealer palette en de lipgloss.

Op eerste foto heb ik nog niks opgedaan. Zo zie ik er uit als ik geen make-up op heb. Vroeger kende ik geen primer of dagcrème. Op de 2 foto heb ik de mousse foundation van essence gebruikt. Het is totaal de verkeerde kleur maar daar keek ik vroeger niet naar. Ook smeerde ik de foundation op mijn wenkbrauwen en extra op mijn wangen. Ik heb van mezelf een best rode huid, vroeger was het erger en wilde dat helemaal weg hebben. Ik gebruikte ook nooit blush omdat ik blij was als de rode kleur eindelijk weg was.

De foundation laat soort van poeder laag achter. Dat zie je ook best goed op de foto. Na mijn foundation gebruikte ik de concealer palette. Ik gebruikte soms de groene kleur op mijn wangen omdat ik dacht dat het hielp en dat ik er dan beter eruit zag. Achteraf zie je eigenlijk gewoon een groene waas op mijn wang en de foundation ging weg op de plek. Ik gebruikte echt heel af en toe de roze kleur voor puistjes of iets. Ik heb nooit echt last gehad van puisten dus was daar niet zo druk mee bezig. Wat ik wel deed is concealer onder me ogen aan te brengen in een lichtere kleur. Om wat meer opgewekter te lijken. Na de laag concealer bracht ik altijd nog een hele flinke laag poeder op me gezicht. Ik gebruikte altijd een kleur poeder zodat ik nog meer dekking kreeg en nog meer een poeder effect op mijn gezicht kreeg. Dat vond ik mooi op één of andere manier..

Als de basis erop zat begon ik altijd met mijn ogen, zo nu weer. Ik zette altijd een super dikke zwarte oogpotlood streep onder en boven in mijn waterlijn. Zodat goed zwart werd. Ik dacht dat dit ervoor zorgde dat mijn ogen groter leken maar dat is dus omgekeerd. Het maakt je ogen kleiner. Na de oogpotlood ging ik altijd mijn wimpers krullen. Daarna een flink klodder mascara erover heen. Op mijn boven en onder wimpers.

img_1607

Als mijn mascara afdrukte op mijn huid zoals op de foto, deed ik er niks aan. Ik liet het er altijd op zitten want ik dacht dat dit cool was.

Maar één laagje mascara was echt niet genoeg. Ik wilde spinnen poten. Echt van die grote opvallende wimpers. Ik bracht altijd 2 meestal 3 laagjes mascara aan. Ook gebruikte ik vaak 2 verschillende mascaras.

img_1616

Als de spinnen poten opgedroogd zijn breng ik een laagje lipgloss op. Ik heb er zoveel gebruikt. Zoveel soorten maar dit was toch altijd mijn favoriete. Niet de kleur maar wel het merk en soort. Dit was namelijk de essence XXXL shine lipgloss. Hij was toen echt iets van 2 euro. Hij was zo groot en zat veel in daarom heb ik die vaak gebruikt. Ik was meer van de wat rustigere kleuren lipgloss.

img_1618

TADAAAAAAAA, dit is het eind resultaat. Vreselijk, vind ik het zelf. Dit is echt iets wat ik nooit meer zal doen en zeker niet aanraden. Ik sta trouwens zo op de foto omdat ik vroeger altijd op zei keek als ik op de foto ging. (don’t ask me why). Eigenlijk had ik vroeger echt een pannenkoeken hoofd. Bijna tot geen kleur in me gezicht. Te lange wimpers dat als ik heen en weer keek dat mijn wimpers me wenkbrauwen aan het doorkammen waren.

Ik heb hier nog 2 foto’s van vroeger waar je de make-up goed op kan zien. Deze vallen nog wel mee maar heb geen goeie foto waar het echt op staat.

Als jullie denken, ja dit wil ik ook doen op mijn blog. Laat het me weten ben erg benieuwd naar jullie middelbare school looks.

Volg je me trouwens als op Instagram en/of snapchat? @Lollysanne op Instagram en snapchat.

4 gedachtes over “How I did my make-up in high school

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s