Review Rimmel London mascara #1

Vandaag heb ik deel 1 van de review van de Rimmel London Volume colourist mascara. Tijdje geleden moest ik een mascara weg gooien omdat ik een ontstoken oog kreeg. Het betekend niet gelijk dat de mascara slecht is, maar voor zeker van onzekere gooide ik hem weg. Naast dat ik nog mascaras heb wilde ik wel een nieuwe kopen. Daarom ging ik naar de Kruidvat om een nieuwe mascara te kopen en ik vond deze.

Waarom ik deze mascara gekozen heb? Volgens deze mascara worden je wimper zwarter na 2 weken gebruik van deze mascara. Natuurlijk wilde ik dit uittesten om te kijken of het wel echt werkt en of me wimpers zwarter worden. Ik ga nu dagelijks de mascara aanbrengen en over 2 weken vertel ik mijn mening over de mascara en of het echt werkt.

De omhulsel van de mascara vind ik erg mooi. Zwart en de bovenkant roze, er staat met goud/rose kleuren volume colourist op. Het mascara borsteltje is best groot maar loopt wel iets af naar de punt toe. Ik vind zulk soort borsteltjes heel fijn om te gebruiken. Zo kan je ook de kleine haartjes in je ooghoeken mee nemen.

Zo zien mijn wimpers eruit zonder mascara. Over 2 weken zouden mijn wimpers er zwarter uit moeten zien zonder mascara op. Ik ben benieuwd of dit echt werkt.

Op deze twee foto’s heb ik op mijn linkeroog wel mascara op gedaan. Ik merk gelijk dat ik meer volume in mijn wimpers krijg. Ook zijn ze gelijk een stukje langer en zwarter. Als de mascara toch niet werkt en het maakt mijn wimpers niet zwarter, vind ik wel dat het me wimpers mooi maakt.  De mascara werkt super en is nu al wel een aanrader.

Over 2 weken komt er weer een nieuwe blog online met daarin mijn mening over de mascara en natuurlijk de grootste vraag. Worden me wimpers zwarter?
Volg je me al op Instagram of Snapchat? @lollysanne

 

Een gedachte over “Review Rimmel London mascara #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s