Unboxing shizzie.nl

Vandaag heb ik een unboxing voor jullie van de webwinkel Shizzie.nl. Shizzie is een webwinkel met goedkopen maar vooral leuke sieraden. Bijna iedereen kan er wel wat leuks vinden. Als je een bestelling geplaatst heb krijg je hem binnen 2 dagen binnen. Dat vind ik echt super snel.

img_1416

Naast dat je het super snel binnen krijgt ziet het er zo leuk uit! Het is gewoon een cadeautje wat je krijgt. Van zulke pakjes wordt ik gewoon heel blij van. Ook wordt het pakje gewoon door de brievenbus gedaan dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Sieraden zoals horloges worden netjes ingepakt met bubbeltjes plastic waardoor ze niet kapot gaat tijdens de val.

Het eerste pakje is niet van mijzelf. Dit pakje is van een vriendin die het besteld heeft. Helmi (zo heet ze) wilde mij helpen om aan de 25,- te komen. Want bij besteding van 25,- krijg je gratis verzend kosten en ik kwam net 5 euro te kort. Ze wilde nog nieuwe horloges kopen en dat zijn deze geworden. Het eerste horloge is een zwarte. Hij is super leuk en er staat in ”who’s cares, i’m late anyways”. Eerlijk gezegd dachten we allebei dat dit horloge een stukje groter zou zijn. Dat is wat minder maar voor rest is het nog steeds een super leuk horloge. Het tweede horloge is een leuke opvallende horloge. Het horloge wordt ook Candy color genoemd en dat kan je zeker zien. Qua verhoudingen klopt dit horloge wel als die op de foto. Gelukkig is Helmi er super blij mee, en hopelijk draagt ze hem vaak.

Natuurlijk heb ik ook super veel sieraden gekocht. 5 oorbellen, 2 kettingen en een super leuke haarclip.

Ring oorbellen vind ik altijd al zo leuk eruit zien! Ik zag deze en wist meteen. Ik koop hem. Ze zijn super schattig. Alleen is de sluiting best vervelend. Hij zit goed vast en kost het ook veel moeite om hem weer in de ring te krijgen.  Zo’n ring oorbel kan je bij zoveel dingen dragen.

Deze bird tree oorbellen zijn echt super geweldig. Zoals je kan zien is het een soort van boom/tak met een klein vogeltje erop. Ik vind dit zo schattig. Ik weet niet zo goed waarbij ik dit ga dragen maar ik vond ze gewoon zo leuk dat ik hem wilden hebben.

De double bar oorbel zijn tegenwoordig helemaal hip. Je ziet ze bijna overal. Natuurlijk toen ik ze zag moest ik ze ook gelijk kopen. Ze zijn gewoon zo leuk en apart. Deze oorbellen kan je bijna wel bij alles dragen.

Dit zijn Chain oorbellen. Dit zijn oorbellen dat je al zolang ziet. Maar eigenlijk nooit echt uit de mode gaat. Het voelt heel gek om deze oorbellen in te doen door de binnenstuk. Het is niet dat het pijn doet, het voelt gewoon gek aan. Ook deze oorbellen kan je goed bij alles dragen. Zal waarschijnlijk super leuk staan bij een jurkje.

De mountian ketting is echt super leuk. Okay ik zeg echt bij elke sieraad dat ik hem leuk vind maar als ik hem niet leuk vond had ik hem natuurlijk ook niet gekocht haha. Maar zoals de naam het al zegt is het een ketting in de vorm van bergen. Ik vind dit zo leuk staan, is echt een unieke ketting. Ik weet niet zo goed waarbij je deze ketting het beste bij kan dragen. Maar bij een effen shirt staat het altijd wel.

Deze hexogan oorbellen en ketting zijn zo leuk. Het is een 6 hoek en is zo bijzonder. Je ziet vrij weinig van zulke kettingen en oorbellen maar ik vind ze altijd zo leuk! Ook vind ik het leuk dat ze bij elkaar passen. Dit is leuk om bij elkaar te dragen. Dit zou ik ook dragen bij een effen shirt of jurkje.

Arrow haarclip is een haarclip in de vorm van een driehoek. De driehoek is gemaakt van een ‘arrow’ pijl van een pijl en boog. Ik vind hem echt super leuk en staat zo leuk in het haar. Het kan echt net je outfit klaar maken.

 

Als je een bestelling plaatst boven de 10,- krijg je van shizzie een cadeautje. Ik kreeg oorbellen cadeau. parel oorbellen om precies te zijn. Zelf heb ik al zulk soort oorbellen maar het is altijd leuk om zoiets erbij te krijgen. Parel oorbellen draag ik vaak bij kleding wat netjes is, zoals een colbert of een net jurkje.

Mijn mening over shizzie. Ja ik zou er nog wel eens iets bestellen. Vind het zo leuk dat je het echt als een soort cadeautje krijgt. Ook ben ik blij om alles wat ik besteld heb. Deze webwinkel ga ik vaker in de gaten houden. 

Hieronder staan de prijs met link naar de webwinkel van shizzie.nl: Wees er wel snel bij want op is op.

Horloge ”who’s care”€4,95

Horloge Candy color€4,95

Arrow haarclip – 1,75 (Deze is helaas uitverkocht)

Bird tree oorbellen€1,65

Double bar oorbellen1,95

Ring oorbellen1,75

Chain oorbellen2,25

Hexagon oorbellen2,25

Hexagon ketting2,85

Mountian ketting2,95

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s