Review Mini beauty blender

Vandaag heb ik een review voor jullie van de DM ebelin concealer ei. Het is een namaak mini beauty blender. Ik had goede verhalen over deze eitjes gehoord dus ik dacht ik ga ze ook uitproberen. Ze zijn helaas niet te koop in Nederlands maar in Duitsland bij de DM. Ze kosten voor 2 kleine eitjes.

IMG_0815

Deze eitjes zien er zo uit. Ik heb één blauwe en één roze. Ze zijn net iets groter dan één vinger kootje. Helaas zijn ze best wel hard als je ze indrukt maar hopelijk wordt dat straks minder als ze gegroeit zijn door water.

De eitjes groeien wel goed. De blauwe eitje wordt net iets groter dan het roze eitje. Gelukkig worden ze wel iets zachter maar ze blijven aardig hard vergeleken met de echte beauty blender helaas.

IMG_1352

Ik gebruik de eitjes in combinatie met de Dream lumi touch highlighting concealer van . Ik gebruik eigenlijk altijd deze concealer voor onder mijn ogen.

Op de eerste twee foto’s heb ik alleen nog maar foundation gebruikt. Ik heb de … foundation in de kleur .. gebruikt. Ik lijk wel een pannenkoek omdat ik nu maar één kleur in mijn gezicht heb.

IMG_1368

Ik breng de concealer aan op deze plekken op mijn gezicht. Op mijn neus en onder mijn ogen. Ik lijk zo wel beetje op een indiaan maar gelukkig gaan we het nog uitblenden met de mini eitjes.

Op deze drie foto’s heb ik de concealer uitgeblend met de ei. Ik gebruik de ei deppend op mijn wang. Waardoor de ei mooi de concealer samen laat smelten met de foundation. Doordat de ei wat harder is dan de beauty blender vind ik hem niet fijn en zelfs een beetje pijnlijk aanvoelen. Misschien is dit eventjes wennen en ben ik gewoon een piepert. Maar het resultaat mag er wel wezen. Het eitje brengt mooi egaal aan en ziet er goed uit. Het loopt mooi in elkaar over.

Conclusie: Het is een handig product voor onder je ogen. de concealer smelt goed samen met mijn foundation. Alleen vind ik totaal niet fijn dat die zo hard is. Het is niet meer een spons maar een soort hard rubber eitje. Ik ga nog wel eens gebruiken om beetje mee te spelen. Om te kijken wat die eigenlijk nog meer kan. Maar ik zal hem niet dagelijks gebruiken. Ik gebruik dan liever een kwast of mijn beauty blender.

Ik hoop dat jullie mijn blog leuk vonden. Heb je mijn blog nog niet gelezen over de beauty blender? Klik dan hier. Ik leg helemaal uit wat ik van de originele beauty blender vind en of het ook echt je 20,- waard is.

Een gedachte over “Review Mini beauty blender

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s