Room for thought

Room for thought is een super leuke app. Ik moest deze app gewoon delen met jullie. Okay maar wat is de app? Room for thought is een soort van online dagboek. Dan denk je al snel aan Instagram of Facebook maar nee, dat is het helemaal niet. Room for thought laat je elke dag een foto maken op verschillende tijden. Bijv. Op Maandag om 13:50 en op Dinsdag om 08:00. Je bepaald daardoor niet wanneer je een foto maakt. Waardoor je super leuke foto’s krijgt. Ik vind dat zo’n leuk idee, dus probeer altijd een leuke foto te maken. Je kan ook onder de foto iets bij typen. Bijv. wat je aan het doen bent of wat je gaat doen. Ook kan je aangeven waar je op dat moment bent met je gps.

screenshot_2016-09-05-19-23-41screenshot_2016-09-05-19-23-49

Een klein voorbeeldje hoe het eruit ziet als je meerdere foto’s gemaakt heb. Dit overzicht veranderd steeds. Je kan ook alle foto’s nog eens aandrukken en tekst veranderen ook al heb je ze al geplaatst. Wat je ook kan doen is de foto’s delen en foto’s van anderen bekijken. Als je dat niet wilt of bepaalde foto’s niet kan je dat aanpassen bij de foto zelf.

 

Wat handig is om te weten, als je de app aangeeft dat je een foto moet maken en je hebt de app aangedrukt heb je 10 seconden om je voor te berijden tot de foto komt. Je krijgt dan een soort filmpje te zien en daarna maak je een foto. Je hebt 3 seconden te tijd om of je voor of achter camera aan te drukken en om het gene waarvan je een foto wil maken in beeld heb. 3 seconden klinkt kort maar het valt wel mee. Daarna maakt de app zelf een foto. Je hoeft zelf nergens op te drukken.

screenshot_2016-09-05-19-24-21

Zo ziet het er uit als je een foto heb gemaakt, met datum, tijd, plaats en je eigen verzonnen tekst bij de foto. Voor dat je een foto post kan je ook nog een leuke filter geven aan de foto. Wat ook leuk is aan de app. Na 1 jaar elke dag foto’s gemaakt te hebben kan je een foto boek kopen. Daarin komen alle foto’s in te staan die je gemaakt heb. Ik durf niet te zeggen of de tekst en datum ook erbij komt, maar ik denk het haast wel.

Ik vind het zelf echt een super app, en ik raad het iedereen aan om het uit te proberen.

Wil je deze app ook downloaden en uitproberen? Klik op de link hieronder of zoek in je play store naar ‘ROOM for thought’

IOS -> Room for thought

Google play -> Room for thought

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s