Review schoonmaak washand ecoco

Vandaag heb ik een review voor jullie van de schoonmaak washand (Ik kan nergeens vinden hoe dit precies genoemd wordt.) Ik heb deze washand gekregen bij mijn eerste pakketje van Stylestone. Het is te koop bij http://www.ecoco-cosmeticglove.nl en het kost €7,95. Ik heb veel verschillende reacties gelezen over dit soort schoonmaak washanden. Dus ik was zelf heel nieuwsgierig of dit nou echt werkt of niet. Ook kan je de washand minimaal 500x gebruiken. Je maakt hem schoon in de wasmachine of onder de kraan te houden en  met wat handzeep te wassen.

IMG_1395

Ik heb een full face make-up opgedaan om echt goed te bekijken of alles eraf gaat. De washand heb ik nat gemaakt onder de kraan zoals de verpakking aangaf. Ik heb hem goed uitgeknepen zodat de washand niet gaat lekken.

Als aller eerst probeer ik mijn ogen schoon te maken. Ik dacht dit is gelijk het moeilijkste deel van mijn gezicht opdat ik mascara op heb en dat is altijd wat moeilijker eraf te krijgen. Maar tot mijn grote verbazing gaat echt bijna alles in één keer eraf. Daarna moest ik nog 2x vegen en het was er helemaal vanaf.

IMG_1406

Daarna heb ik mijn andere oog schoon gemaakt en de rest van mijn gezicht. Zoals je kan zien is de washand behoorlijk vies aan het worden. Maar vrijwel alle make-up is van mijn gezicht afgegaan. Zelfs de mascara zit er niet meer op. Ik werd hier heel blij van toen ik dit zag. Ik had nooit gedacht dat alleen een washand alles van mijn gezicht af kan halen zonder make-up remover.

IMG_1408

Dus ik moest de ultieme test doen om te kijken of echt alles van mijn gezicht afgegaan is. Ik heb een wattenschijf gepakt en daar heb ik make-up remover op gesmeerd. Vervolgens ben ik met de wattenschijf over mijn gehele gezicht gegaan en ook goed over mijn ogen.

Helaas kwam er allemaal make-up op mijn wattenschijf. Ik vind echt heel jammer dat dus de washand niet alles weghaalt. Het haalt een groot deel weg maar niet alles zoals je kan zien. Er blijft behoorlijk wat foundation nog achter op mijn huid. Ik had zoveel van verwacht maar helaas.

Enige plus punt is wel, Ik heb nu nog maar één wattenschijf gebruikt ipv. 3/4 wattenschijven. Dus het bespaart wel wat geld want je hoeft minder make-up remover en wattenschijven te gebruiken. Maar had liever gehad dat de washand alles in één keer had verwijdert.

IMG_1414

Na gebruik ziet de washand er erg vies uit. Er is echt wel veel vanaf gekomen maar helaas niet alles. Het is een aanrader als je geen foundation gebruikt want voor de rest was wel alles er goed vanaf gegaan. Als je net zoveel make-up gebruikt als mij, dan vind ik het zonde van je geld en kan je beter gewoon een wattenschijf gebruiken of gewoon water met een gezicht reiniger wassen.

Ben je benieuwd wat ik allemaal in mijn Styletone box heb gehad? Of wil je weten wat het nou is? Klik dan hier.

2 gedachtes over “Review schoonmaak washand ecoco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s