Review Kiko Milano gossamer emotion creamy lipstick

Vandaag heb ik een review voor jullie van de Kiko Milano gossamer emotion creamy lipstick in de kleur 102 pink sand. Normaal kosten deze creamy lipsticks 10,90 maar ik heb hem in de uitverkoop gekocht voor 1,90.  Ik kon mijn ogen niet geloven en heb hem gelijk meegenomen. Zo’n leuk afgeprijsd product vind je bijna nooit ergens. Ik heb deze lipkleur in de Kiko store in Italië, Genua gekocht. Dus ik weet niet of dit ook zo is in de Nederlandse Kiko store.

De verpakking ziet er vrij duur uit. Je krijgt de lipstick in een mooi zwart doosje met witte tekst erop. Maar de verpakking… wat ziet dat er GE-WEL-DIG uit. Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. Ik vind vaak al de verpakking van de Kiko lipsticks geweldig, maar deze is zo mooi. Het is een zilver-zwart omhulsel en de knop boven op is brons. Er staat op de zijkant Kiko Milano.

IMG_1271

Toen ik hem open wilde maken kreeg ik hem niet open en snapte niet waarom. Tot dat ik opeens dit teken tegenkwam in de binnenkant van de verpakking. De bronzen knop erboven is ook daadwerkelijk een knop en moet je indrukken waardoor de lipstick soort van wordt afgeschoten.

IMG_1275

Zo ziet de lipstick eruit als die uit zijn flacon komt. Deze is ook HELEMAAL geweldig. Ik vind de kleuren zo mooi bij elkaar passen en wordt er gewoon helemaal vrolijk van. Ook vind ik het heel chic dat er KK in de lipstick staat van Kiko. Geeft me iets meer gevoel van een high-end product.

IMG_1277

Naast dat de verpakking gewoon super mooi is, is de lipstick kleur ook prachtig. Het is een licht oud roze kleur. Er zit een mooie simmer in de lipstick. Ik denk dat deze lipkleur veel mensen mooi zouden staan.

De kleur is echt een kleur wat je elke dag kan dragen, en vind hem echt prachtig. De kleur is goed gepigmenteerd en de creamy lipstick brengt heerlijk fijn aan. Het is zeker een aanrader.Ik wordt er blij van als ik de kleur aanbreng. Als je de kleur toevallig nog kan kopen in Nederland zeg ik doen. Het is nu al één van mijn favoriete lipsticks die ik heb.

Hebben jullie lipsticks van Kiko Milano? zo ja, wat is jullie favoriete kleur? Ik ben nieuwsgierig welke kleuren jullie zouden aanraden.

2 gedachtes over “Review Kiko Milano gossamer emotion creamy lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s