Nieuwe make-up organizer #2

Yeaaah, ik heb mijn tweede deel van mijn nieuwe make-up organizer binnen gekregen. Eigenlijk heb ik hem net binnen gekregen voor dat ik op vakantie ging maar helaas kon ik het nog niet indelen. Eindelijk na vandaag is het netjes en heb ik hem kunnen neerzetten. Ik heb deze make-up organizer besteld bij Amazon Duitsland. Klik hier Als je er nieuwsgierig naar bent. De prijs is 2,89 per bakje. Daarbij komt helaas nog 5 euro verzend kosten maar het was altijd nog goedkoper dan in de Nederlandse webshops. Ook duurde het wel eventjes voordat ik het pakje binnen kreeg. Denk dat ik op dit pakje wel 1 maand heb gewacht.

IMG_1303

Het gaat over deze twee lipstick organizer systeem. Het is eigenlijk gewoon een plastic houder met kleinere vierkanten houdertjes erin. Zoals je ziet passen ze er allemaal in Behalve mijn kiko lipstick. Die is net iets de breed waardoor die in een andere houder staat.

Hier zie je goed hoe de houder in elkaar zit. Het bakje loopt ook iets om hoog net als een tribune waardoor je zo mooi kan zien welke lipsticks je allemaal heb.

Zo ziet het er uit als het bakje helemaal vol zit met lippenstiften.

Naast die twee bakjes heb had ik dit bakje nog en toevallig past hier de kiko lipstick in waardoor ik toch maar het bakje bewaar. Er kunnen 6 lipsticks in, daar achter misschien nog kwasten of lipgloss. In grote vierkanten vak ernaast heb ik mijn beauty blenders liggen, en nog twee fixing sprays. Deze make-up organizer heb ik een paar jaar geleden gekocht bij de Xenos. Ik weet helaas niet of ze hem nog verkopen.

IMG_1325

Samen met de kastjes erbij vind ik het er super leuk uitzien. Het maakt het helemaal af. Eigenlijk was ik van plan om het erboven op te zetten maar dat ziet er niet mooi uit en is niet zo handig.Dus dan maar ernaast wat er ook super leuk uitziet. Er past nog super veel lipsticks in dus dat wordt sparen! Liefste zou ik al één bakje alleen willen vullen met M.A.C. lipsticks. Alleen dat wordt een duur grapje.

Conclusies: Is het lange wachten waard? en is het geld waar? Ja, zeker wel. Ik ben er echt super blij mee. Staat gewoon super leuk en kan zo zien welke lipstick ik pak. Ik kan het iedereen aanraden om er één te kopen.

Heb je me vorige blog nog niet gelezen over mijn Organizer ? Klik dan hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s