Review neusstrip Action

Vandaag heb ik een review voor jullie van een neusstip van de Action.Veel mensen vinden deze neusstrip helemaal geweldig. Dus ik besloot hem om ook maar te testen. Deze neusstip is te koop bij de Action en kost 0,99. Dat is super goedkoop en er zitten er 6 in.

De verpakking van de neusstrip ziet er lelijk uit. Op de voorkant staat een vrouw die de neusstrip opheeft gebracht en er staat in verschillende talen erop dat het een neusstrip is. De zakjes zien er precies hetzelfde uit als de verpakking. Eerst dacht ik dat er geen neusstrip in zat omdat je bijna niks voelt maar gelukkig bij opmaken maken zat er een neusstrip in.

IMG_1309

De neusstrip ziet er zo uit. Soort van witte pleister wat vast zit aan een stukje plastic. Ik dacht dat de neusstrip vochtig zou zijn, maar dat is het totaal niet.

IMG_1308

Op de achterkant van de verpakking staat hoe je de neusstrip gebruikt in vorm van plaatjes. Eerste plaatje geeft aan dat je neus goed moet reinigen zodat die schoon is voor gebruik. Tweede foto geeft aan dat je neus nat moet maken. Handige tip daarbij is gebruik een washandje en hou die onder de warme kraan. Leg vervolgens voor tijdje de washand op je neus zodat je poriën open gaan staan. Plaatje geeft aan nat maken maar met koud water heeft het weinig effect lijkt me. Derde plaatje geeft aan dat je de neusstrip aan kan brengen op je neus. En laatste de vierde plaatje snap ik niet zo goed. Ik denk dat het betekend dat je moet laten zitten?

Alle stappen heb ik netjes gevolgd en heb ik hem op mijn neus aangebracht. Moest Eventjes goed kijken hoe breng je de neusstrip aan maar er zit een soort van puntje (bolletje) in midden van de neusstrip die moet op je neus en rest gaat er omheen. De neusstrip moet je 10 tot 15 minuten op je neus houden en dan vervolgens ervan af trekken. Ik hou hem 15 minuten op mijn neus want dat kan de neusstrip goed intrekken.

IMG_1337

Conclusie: Ik zie helemaal niks op mijn neusstrip. Ik zie wel soort van golfjes op de neusstrip maar volgens mij is dat meer de lijm die losgelaten is. Ook zat mijn neus nog onder de lijm en moest ik hem eerst schoonmaken. Ik vind wel dat mijn neus heerlijk zacht aanvoelt dus misschien dat die wel iets eruit getrokken heeft maar ik vind het niet meer terug. Het is een leuk product om eens te testen voor 0,99 maar ik zal niet aanraden want werkt voor geen meter.

Hebben jullie mijn DIY van een peel-off neusstrip al gezien? En benieuwd of dat wel werkt? Druk dan op de link.  DIY peel-off neus strip en ook mijn tweede DIY peel-off neus strip #2 .

4 gedachtes over “Review neusstrip Action

  • sannyblog zegt:

   Een neusstrip zorgt ervoor dat je porien eruit getrokken worden als het waren en blackheads dat zijn kleine zwarte stipjes op je neus. Die worden ook weg gehaald. Wat dan als eindresultaat is dat je neusgladder is en schoner

   Like

 1. Leen zegt:

  Meestal bij zo maskers, is dit heel slecht. De poriën zetten open. De stikker trekt ook op de oppervlaktes waar er nog geen zwarte puntjes zaten. Daardoor krijg je ook meer en sneller zwarte puntjes x

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s