Review PS beauty voyage blush

Vandaag heb ik een review voor jullie van de PS beauty voyage blush in de kleur 010 dewy glow. Ik heb deze prachtige blush gekocht bij de DM in duitsland. De prijs van dit product is 3,95. Ik weet niet of er ook PS producten in Nederland verkocht worden of dat je het kan bestellen? Maar het is zeker verkrijgbaar in Duitsland.

Eerste indruk: De verpakking van de blush is vrij eenvoudig. Doorzichtig deksel, met een koperkleurige omhulsel.  In de blush zie je allemaal kleine vlekjes. Witte, roze, perzik, bruin kleur vlekjes zitten erin waardoor ik erg benieuwd werd hoe de kleur eruit zal zien op mijn wangen.

IMG_0796

Op deze foto zie je goed alle kleine vlekjes die in de blush zitten. Ze zitten mooi verspreid door de blush.

IMG_1019

De blush is geweldig. Het is een super mooie licht roze kleur met klein peach tintje erin. De kleur ziet er op de foto een stuk lichter uit, maar in het echt is die wel wat heftiger. Is het een aanrader? Ja zeker. Wat ik bij de vorige blog al vertelde heb ik weinig blushes dus heb er nog weinig ervaring mee maar ik ben zeker te spreken over deze blush van PS. De prijs van de blush vind ik zeer betaalbaar. Je krijgt zoveel product voor 3,95. Als ik volgende keer weer PS blushes vind ga ik er zeker nog paar kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s