Unboxing Styletone #1

De aankomende 3 maanden krijg ik elke maand 1 pakketje van Styletone beautybox. Hiervan ga ik een unboxing maken op mijn blog. Ik ga jullie vertellen wat mijn mening over de box is, en of het geld waard is. Misschien dat ik in de toekomst andere beauty boxen ga proberen.  Maar wat is een StyleTone beautybox? ”De StyleTone beautybox is een maandelijkse beautybox die elke maand verstuurd wordt. Elke maand zitten in de box minimaal 5 full-size cosmetica producten van verschillende merken. Het StyleTone team selecteert elke maand nieuwe onontdekte merken of merken die alleen in het buitenland verkrijgbaar zijn!” Persoonlijk vind ik dit super leuk, omdat je 5 full-size producten krijgt en producten wat voornamelijk alleen in buitenland verkrijgbaar is. Ik heb wel eerder zo’n beautybox gehad alleen daar kreeg ik ook mini’s van waar ik eigenlijk niks aan had. De waarde van de beautybox is ongeveer 50,- en je betaald 12,50 per maand. Als je een abonnement neemt van meerdere maanden wordt het goedkoper. Naast al deze plus punten is er nog een grote plus punt aan de box. Alle producten die je krijgt zijn niet op dieren getest, ook is de verpakking van de box milieu vriendelijk. Maar genoeg uitleg laten we overgaan tot de box.

IMG_1203

Zo krijg je de Styletone door de brievenbus. Doordat de verpakking dun genoeg is doen ze hem door de brievenbus. Ik weet niet of ik daar nou zo blij mee ben. Ik heb wel eens gehad dat make-up door de brievenbus gegooid is en vervolgens kapot was. Gelukkig hebben ze daar aan gedacht en hebben ze om de producten die sneller kapot gaan omringd met bubbeltjes plastic.

Vervolgens deed ik het pakketje open en zit en mooi in een doorzichtig papiertje. Als je hem openmaakt komt er gelijk een boekje tevoorschijn daarin staat wat voor producten er in je box zitten maar persoonlijk leg ik die altijd als eerste weg. Wil eerst zelf zien voordat ik in het boekje kijk. Helaas is het boekje alleen in het Engels verkrijgbaar omdat ze de box wereldwijd verzenden.

voor foto

Dit zijn alle producten die in de Styletone box zitten. Het zijn 5 full-size producten. Die allemaal voor wat anders zijn bedoelt.

Eerste producten moest ik eventjes goed kijken wat het was. Gelukkig staat er op de achterkant dat het een bronzer en highlighter is. Het is van het merk mannakabar. Ik heb daar nog nooit van gehoord. Het product is €18,50 en te koop bij www.mannakadarcosmetics.com

IMG_1214

Het product is vrij goed gepigmenteerd. met één streep krijg je al duidelijke kleur zoals je kan zien op de foto. Enige nadeel aan product is dat het best klein is waardoor het moeilijk is om met een grote poederkwast product erop te krijgen.

IMG_1217

Volgende product is een beetje een gek product. Naast dat de verpakking super schattig is, en uit allemaal goede producten bestaat. Is het product voor je lippen en voor je wangen. Persoonlijk zou ik nooit zo snel zo’n product kopen maar het is altijd leuk om uit te testen. Rosy Cheeks is van het merk Seraphine en kost 20,-. Het is te koop bij www.seraphinebotanicals.com

Toen ik het product op mijn hand aanbracht was het knal rood. Ook is het super vloeibaar en zou ik ervoor kiezen om het eerder op mijn lippen aan te brengen. Als je het vloeibaar spul uitsmeert komt er een mooie roze kleur vanaf, ook droogt het super snel op. Ik had het uitgesmeerd met mijn vinger en ik kreeg het er niet vanaf met normaal water en zeep. Ik moest goed boenen met make-up remover dus dat betekend veel goeds.

Volgende product is niet heel spannend. Het is een lipbutter van het merk ellovi. Er staat dat maar 8 natuurlijke producten bevat. Voornamelijk van bloemen. Ook is dit product super voor vegetarisch mensen omdat er geen gelatine of iets dergelijks in zit. De kleur van de lipbutter is rood maar het geeft geen kleur af. Deze lipbutter kost €5,- en is te koop bij www.ellovi.com

IMG_1225

Het volgende product was ik heel nieuwsgierig naar. Het is namelijk een matt zwarte doosje met daarop het merk naam paese. Pas toen ik het product openmaakte zag ik dat het ook wenkbrauw product was. Dit product is €11,95 en is te koop bij www.paese.nl

Als allereerste dacht ik dat het een poeder product was. Pas toen ik het product ging swatchen kwam ik er achter dat het een crème wenkbrauw product is. Helaas is het product niet erg gepigmenteerd. Moet veel moeite doen om een streepje te krijgen op mijn arm.

IMG_1229

Hier is een swatch van de wenkbrauw crème. Ik moest er wel iets van 5 keer overheen gaan om beetje pigment te krijgen.

Komen we alweer bij laatste product aan. Hier ben ik het meest nieuwsgierig om. Het is een soort van washandje waarmee je alleen met water al je make-up eraf kan halen. Ook kan je het minimaal 500 keer gebruiken waardoor je een lange tijd geen make-up doekjes hoef te kopen. Omdat ik hier heel nieuwsgierig naar ben ga ik een aparte blog over maken en ook daad werkelijk kijken met jullie of het werkt. Het is te koop bij www.ecoco-cosmeticglove.nl en kost €7,95

IMG_1236

Hier staat nog kleine uitleg hoe het werkt en wat het precies is.

IMG_1237

Zo ziet de washand eruit. Het is een witte washand die super zacht is.

Ik hoop jullie voldoende uitleg gegeven te hebben over wat de Styletone beauty box is en wat er voor deze maand erin zit. Hierna krijg ik nog 2 dozen in september en oktober daar ga ik natuurlijk ook een blog over schijven. Wil je zelf ook de box aanschaffen? klik dan hier.  Dan kom je op de pagina terecht van de prijzen per doos. Ook kan je zien wat er in de vorige beauty boxen zaten.

5 gedachtes over “Unboxing Styletone #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s