Review Catrice eyebrow set

Vandaag heb ik voor jullie een review over de wel bekende Catrice eyebrow set. Velen bloggers, maar ook youtubers zijn al jaren fan van dit eyebrow set. Zelf heb ik hem nog nooit gebruikt en ik was wel nieuwsgierig waarom het zo’n hype is. Ik merkte dat die in Nederland vaak uitverkocht was of ze waren al opengemaakt. Toevallig had een winkel in Duitsland ook een hele Catrice schap en kwam ik het eyebrow setje tegen. In Nederland is die te koop bij de Kruidvat voor €3,99. Ik heb hem in Duitsland gekocht bij Müller voor 3,95

Eerste indruk: Het is een vrij normaal doosje. Er zit niet teveel poespas op. Als je hem openmaakt zit er een spiegeltje in en twee kleuren. Het zijn 2 koelen kleuren. Eerste kleur is een as kleur en de tweede een bruin kleur.

IMG_0805.jpg

Ook zit er een luikje in de zijkant met daarin een wenkbrauw kwast, wenkbrauw borstel en een pincet. Persoonlijk vind ik dat altijd zo vreselijk en gebruik ik het ook niet. Maar als je net begint met make-up is het een handig doosje want je krijgt dat er allemaal wel bij.

Op de twee foto’s hier boven heb ik mijn wenkbrauwen nog niet bij getekend. Veel mensen vragen ook aan mij waarom teken ik mijn wenkbrauwen bij want je hebt al veel wenkbrauw. Ik snap ook wel de vraag. Voor dat ik mijn visagie opleiding heb gevolgd deed ik dat ook niet. Ik teken me wenkbrauwen pas sinds een half jaar. Waarom ik het doe is omdat ik toch soort van gaten in mijn wenkbrauw heb zitten. Plekjes waar minder haar zitten waardoor het doorschijnt. Ook worden je wenkbrauwen net iets strakker en krijgt het een mooiere vorm.

Op deze 2 foto’s  heb ik mijn wenkbrauwen wel getekend wat je ook kan zien. Eerlijk gezegd zijn ze best nu aan de donkere kant. Ik merk echt dat ik nog goed moet experimenten met de eyebrow set. De kleuren zijn zo goed gepigmenteerd en de bruine kleur is best wel donker dat ik de volgende keer met de as kleur moet proberen om te kijken of dat beter gaat. Zodra ik de rest van mijn make-up op deed werd de kleur al wel wat zachter en was het niet meer BAM wenkbrauw.

IMG_1037

Hier nog een foto van dichtbij. Je ziet dat ik de kleur voorzichtig heb aangebracht en me wenkbrauw heb ingevuld.

Conclusie: Voor de prijs moet je hem zeker kopen. De 2 kleuren hebben zoveel pigment en het blijft zeker een hele dag zitten. Superhandig setje met 2 kleuren die bijna wel bij iedereen past. Blond tot middel bruin is de as kleur een aanrader voor middel bruin tot donkerbruin de bruine kleur een aanrader. Natuurlijk is op begin ook puzzelen hoe je wenkbrauw valt en wat voor wenkbrauw goed bij je staat. Maar ik geef dit product zeker wel 10 punten!

4 gedachtes over “Review Catrice eyebrow set

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s