Review make-up factory matt lip fluid longlasting

Vandaag heb ik een review voor jullie van de make-up factory, matt lip fluid longlasting in de kleur raspberry 65. Klinkt een beetje gek lip fluid maar eigenlijk is het gewoon een lip lacquer. Ik heb dit lip product gekocht in Duitsland bij de Müller dus ik weet niet of je het ook kan kopen in Nederland of online. Maar als je in Duitsland bent kan je het zeker kopen bij Müller voor 11,95.

Eerste indruk: Wat een simpele verpakking maar vind het erg leuk uitzien. Je ziet gelijk dat het een hele mooie oud roze kleur is.Hij is wel licht qua kleur maar net geen nude. Ook staat er op de zijkant van de verpakking dat het niet op dieren getest is wat ook gelijk goed meegenomen is.

IMG_0822

Het borsteltje is anders dan anders. Normaal is die glad maar bij deze zit er een vorm in die perfect om de lippen gaat zitten, waardoor je het perfect kan aanbrengen. Helaas is daar niet echt een foto van te maken. Maar als je hem natuurlijk gebruikt snap je wat ik bedoel.

IMG_1048

Zoals je hier kan zien op de foto heb ik mijn lippen nog niet opgemaakt en rest van mijn gezicht al wel. Eerlijk gezegd gebruik ik nooit een lippotlood. Eigenlijk moet ik dat wel meer gaan gebruiken en er meer mee gaan oefenen. Toch krijg je een mooier effect en blijft het langer zitten. Van deze lip lacquer heb ik ook geen lippotlood gekocht. Ik weet ook eerlijk gezegd niet of er wel lippotloden van zijn.

Op deze foto’s heb ik de lip lacquer gebruikt op mijn lippen.Ik vind het echt een hele mooie oud roze kleur. Vaak zijn lichte roze kleuren iets te licht voor mij maar vind hem super mooi bij me staan.Ook is de kleur een matt kleur, zit geen glans op.  Is wel dat ik nu getint ben door de zon maar weet bijna wel zeker dat deze kleur ook in de winter mooi staat. De lip lacquer droogt snel op maar geeft helaas wel af als ik mijn lip aanraak. Ook voelt deze lip product helemaal niet droog aan op mijn lippen. Bij veel van deze lip lacquers drogen de lippen uit maar bij dit product heb ik er helemaal geen last van.

Hier nog 2 foto’s van dichtbij.

Naast alle voordelen heb ik helaas ook een nadeel over dit lip product. Helaas als je ook maar eventjes iets eet of drinkt geeft de lipkleur af aan het glas of aan je eten. Doordat dit gebeurt gaat de lipkleur niet erg lang mee. Dus je moet het vaak bijwerken.

Mijn conclusie: Het is een fijne lip lacquer, een super mooie kleur en zit fijn op te lippen. Als je niet erg vind om hele tijd je lippen bij te werken is die perfect voor jou. Voor de prijs vind ik het matig. Vind jammer dat niet zo lang blijft zitten op de lippen. Anders was het perfecte lip lacquer geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s