Review van de beauty blender

EINDELIJK heb ik hem dan. De officiële beauty blender! Na lang zitten na denken van kopen ik hem nou wel, of koop ik hem nou niet. Ik wil hem wel heel graag heb ik op vakantie de knoop doorgehakt en heb ik hem gekocht in een winkel in Duitsland. (In Nederland is die te koop bij de Etos of online bij diverse webshops.)

Eerlijk gezegd vind ik 19,95 wat de beauty blender kost best een hoop geld. Daarom heb ik zo lang gewacht. Want voor paar euro minder heb je een real techniques kwast.

 

Wat is nou een beauty blender? Wat het al een klein beetje zegt is dat het de make-up blend. De beauty blender heeft de vorm van een ei. Super leuk maar ook handig bedacht. Je kan de punt gebruiken op moeilijke plekken. Denk aan je neus vleugels en onder je ogen. De grote onderkant of zijkant kan je makkelijk gebruiken om de foundation over de rest van gezicht aan te brengen.

Eerste indruk: WAUW.. wat is die makkelijk in te knijpen en wat is die zacht. Ik vergelijk hem nu met de nep beauty blenders die ik heb gehad. Ook moest ik hem natuurlijk gelijk testen of die ook veel groter word zodra die onder water zit. Of course, hij werd veel groter dan dat ik gewend ben van nep beauty blenders. Ik ben er nu al enthousiast dus laten we hem snel gaan testen!

IMG_0972

Voor dat ik de foundation aanbreng gebruik ik eerst nog een primer. Ik gebruik de Nivea men aftershave als primer. De foundation die ik aanbreng is van Inglot HD perfect coverup foundation in de kleur 77.

Als allereerste maak ik de beauty blender nat onder de kraan. Je merkt gelijk dat de beauty blender aan het groeien is. Ik knijp hem goed uit zodat die niet water gaat lekken. Zoals je op de linker foto ziet is die kleiner dan op de rechter foto. (Als je hem koopt is die nog kleiner maar toen ik op vakantie was moest ik hem uitproberen, en had ik hem al onder de kraan gehouden. Hij wordt dus niet meer zo klein dat als je hem koopt.)

IMG_0968

Op deze foto heb ik nog niks aangebracht alleen de primer. Ik dep met de beauty blender op mijn hand zodat er wat foundation in de ei komt. Vervolgens breng ik mijn foundation al deppend aan op mijn gezicht. Ik blijf als het ware stempels zetten op mijn gezicht met de beauty blender.

IMG_0994

Lijkt net een pannenkoek zonder blush en bronzer.

De beauty blender brengt snel en super mooi egaal aan. Misschien werkt dit zelfs wel sneller dan een foundation kwast. Ik merk gelijk het verschil tussen een neppe en de echte beauty blender. Hij blend de foundation super mooi met de rest van mijn huid. Ook omdat het een ei vorm is brengt die super handig aan onder me ogen en bij mijn neus vleugel. Ik ben nu al super blij met het eitje.

IMG_1008

 

Ik wilde ook gelijk bekijken hoe goed werkt de beauty blender in combinatie met concealer. De concealer vervaagt heel mooi in de foundation. Je ziet wel een overloop van licht naar donker maar het is zo perfect dat het niet vervelend eruit ziet. Ook gaat het super snel en super makkelijk. Net zoals de foundation stempel ik het op mijn huid zodat het goed met elkaar blend. Wat iedereen ook zegt over de beauty blender alles is waar. Hij blend alles echt geweldig uit, foundation, concealer het maakt allemaal niet uit.

conclusie: Ik ben echt super blij dat ik toch de knoop heb door gehackt en de beauty blender heb aangeschaft. Ik zou nu echt niet meer zonder kunnen. Het is een geweldig eitje en alle verhalen zijn serieus waar! Goedkopere versies zijn ook prima maar als je de beauty blender heb gekocht snap je waarom iedereen in de beauty wereld dit product heeft.

Zoals je ziet blijven er wel resten achter op de beauty blender maar dat is niet erg. Als je hem elke keer na gebruikt schoonmaakt blijft die fris en schoon. Als je hem te lang niet schoonmaakt gaat die schimmelen wat ik om me heen heb gehoord. Dus pas daar wel een beetje op. Gewoon jezelf aanleren om elke keer schoon te maken.

IMG_1012

4 gedachtes over “Review van de beauty blender

  1. Annabelle zegt:

    Wat een leuke review, ik ben zelf ook heel erg enthousiast over de beautyblender!

    Ik gebruik de penselen reiniger van Leco (€8)voor al mijn kwasten en de beautyblender, werkt super goed en zuinig in gebruik!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s