Eventjes bij kletsen.

Zooooo heerlijk zomervakantie. Helemaal nergeens aan denken. Lekker ontspannen of super gezellig met vrienden naar strand. Zomervakantie is èèn van de leukste tijd van het jaar. Zelf ben ik met mijn scouting groep naar Italie gegaan waar we het super hebben gehad. (Komt nog een blog over) 

Blog

Helaas doordat ik zelf ook op vakantie ben en geen laptop bij me heb kan ik geen blogs typen. Dit typ ik op mijn telefoon maar het is niet handig om een blog te typen en fotos bij toe te voegen. 

Maar ik heb ook goednieuws. Op vakantie heb ik super veel nieuwe producten gekocht wat ik voor jullie ga revieuwen. 

Ook heb ik na gedacht over welke dagen ik nou een blog online wil hebben. Ik ga straks weer naar school toe, moet ook nog stage lopen en ben natuurlijk ook nog leiding bij scouting. Maar ik heb besloten om op Maandag, Woensdag, Vrijdag en als ik genoeg tijd over heb ook op zondag en blog online te zetten. Dat houdt in dat er meer blogs online komen in een week dan voorheen. Dit gaat in over ongeveer 1 á 2 weken.

School

Eindelijk na half jaar geen school gehad te hebben ga ik in September weer naar school toe! Ik kan niet wachten om weer bezig te zijn en veder te leren. Ik ga beginnen aan allround kapper niveau 3 van het MBO. Wat ik nieuw ga leren is mannen knippen (EINDELIJK ), opsteken van de haren, veder leren over kleuren en knippen. Als jullie leuk vinden om een unboxing te zien van mijn school spullen laat hier in de reactie achter.


Bedrijf

Al een lange tijd ben ik opzoek naar een leuke pakkende bedrijfsnaam. Ik ben dan nog maar net 18 maar ik heb al wel een visagie diploma en junior kappersdiploma op zak. Ook heb ik een cursus kleuranalyse gedaan. Ik wil daarnaast nog veel meer cursussen volgens maar heb wel een baantje nodig om geld te verdienen. Daarom dacht ik. Laat ik me eigen bedrijfje beginnen. Ervaring op te doen, geld te verdienen en goede CV op te bouwen. Maar natuurlijk heb je daarvoor een bedrijfsnaam nodig. Hebben jullie typs, of weten jullie toevallig een leuke bedrijfsnaam? Mag van alles zijn. Laat het in de berichten achter dat zou super fijn zijn!

Vakantie

Hoe is jullie vakantie eigenlijk? Zijn jullie al weg geweest? Zo ja waar naartoe? Of ga je nog weg? Wat doen jullie altijd in de vakantie?

Zelf merk ik dat ik altijd veel bij andere mensen slaap in de vakantie. Ook bbq ik vaak en ga ik af en toe zwemmen. Naar de zee toe doe ik niet zosnel omdat ik een hekel heb als het zand overal gaat zitten. Tussen je tenen maar ook tussen me bikini. 
Het voelt fijn aan om soort van eventjes met jullie gesproken te hebben. Eventjes vertellen wat mij momenteel bezig houdt maar ook wat me dwars zit. Gelukkig zijn allemaal positieve gesprekjes en gaan we weer met volle hoop ertegen aan!

Ik wens jullie allemaal nog een super fijne vakantie toe. Hopelijk blijft het weer goed. Geniet ervan, doe geen dingen die ik ook niet zou doen. Groetjes, Sanne.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s