Nieuwe real technique kwast

Jaaaaaaa, eindelijk heb ik weer een nieuwe real techniques kwast gekocht. Dit keer de blush kwast. In mijn kwasten stash heb ik al 8 kwasten maar deze had ik nog niet maar wilde hem echt hebben en nu heb ik hem! Ik gebruikte altijd een contour kwast om mijn blush aan te brengen maar nu heb ik ook een echte blush kwast voor me blush en kan ik mijn contour kwast voor contouren gebruiken.

IMG_0643

IMG_0644

Real techniques is een zeer fijne kwasten merk voor je make-up aan te brengen. Het is ook een zeer bekende kwasten merk en veel visagisten werken er mee.

De blush kwast is lekker groot, en heerlijk zacht. De haren zijn aan de bovenkant wit wat ik er altijd zo leuk uit vind zien. Want als je dan blush aanbrengt worden ze de kleur van de blush. Zo kan je ze ook goed in de gaten houden of je ze schoonmaakt of niet. De handvat is roze. Alle gezicht producten van real techniques hebben een roze handvat alle oog producten een paarse. De limited edition heeft altijd zijn eigen kleur.

IMG_0645

Omdat de blush kwast wel heerlijk groot is moest ik wel eventjes kijken hoe breng ik blush nou het beste aan. Het was eventjes uitproberen maar het is me gelukt. Eind resultaat is super mooi. De kwast brengt de blush natuurlijk aan. Ook voelt de kwast heerlijk zacht over je wangen.

Ik kan deze kwast zeker aanraden! Hij is echt heel fijn en ben er super blij mee. Ook staat de kwast leuk tussen mijn andere kwasten. Ik heb de kwast gekocht bij de etos voor €14,99. Opzich valt de prijs wel mee. Je hebt kwasten van duurdere merken die helemaal niet fijn zijn.

4 gedachtes over “Nieuwe real technique kwast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s