MUA luxe velvet lip lacquer

Vandaag heb ik een review voor jullie van de MUA luxe velvet lip lacquer. MUA is pas een jaar te koop in Nederland maar ben er al helemaal weg van! Het is een make-up merk vanuit Engeland overgewaaid naar Nederland en is te koop bij de grotere Kruidvat filialen. Ik heb er 2 gekocht in de kleuren zest en vivacity Het zijn twee hele mooie matt kleuren.

De verpakking van de lip lacquer vind ik super mooi. Het is ook MUA luxe en dat vind ik deze verpakking zeker uitstralen. flesje is matt met zwarte tekst erop en de dop heel mooi glimmend goud.

IMG_0688

IMG_0710

De kleur zest  is een mooie koraal kleur. De kleur is vrij heftig en zeker niet een kleur wat je elke dag gebruikt. Toen ik hem kocht dacht ik dat die minder bam was maar ik vind het niet zo erg. Is wel leuk als je keertje een feestje heb of keer zin heb ik een opvallende lipkleur. De kleur blijft lang op je lippen zitten en je moet ook wel echt wat meer moeite doen om van je lippen af te krijgen. Daarnaast heb ik wel gevoel dat me lippen uitdrogen.

IMG_0689

IMG_0696

De kleur vivacity is een mooie roze matt kleur. Op de foto ziet die er iets minder heftig uit maar in het echt is het een knallende roze kleur. Super leuk voor straks in de zomer. De lip lacquer droogt snel op en blijft lang op je lippen zitten. Als je weinig drink en eet op een dag moet je nog echt moeite doen om het van je lippen af te halen. Helaas heb ik wel het gevoel dat me lippen iets uitdrogen.

IMG_0703IMG_0706

MUA luxe velvet lip lacquer zijn te koop bij grote Kruidvat filialen en ze kosten 4,99

Een gedachte over “MUA luxe velvet lip lacquer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s