Mijn dagcrème

Dagcrème is één van de belangrijkste producten wat je je huid kan geven. Je hebt verschillende soorten dagcrèmes voor elke huidtype. Ik gebruik de Extenso, delicate calming cream dagcrème samen met een peeling die ik om de dag gebruik voor het douchen.IMG_0749

De dagcrème heeft de schoonheidsspecialiste voor mij uitgekozen. Ik vind het heel moeilijk om een goede dagcrème te kiezen omdat er juist zoveel soorten zijn. Ik kreeg deze dagcrème uitgekozen omdat ik en erg droge huid heb, maar ook een gevoelige huid. De kleur van de crème is ook groen om de roodhuid te me gezicht te halen.

Ik vind het een fijne dagcrème. Ik merk echt dat mijn huid rustiger wordt en gezonder wordt. Mijn rode wangetjes worden minder en me wangen voelen gladder aan. De cream is niet te vloeibaar maar een mooi papje en trekt snel in de huid. Ik vind het echt een fijn merk en is zeker aan te raden als je net zoals mij een droge huid heb en rode wangen.

Welke dagcrème gebruiken jullie? Ik wil graag nieuwe tips krijgen omdat die van mij al aardig leeg begint te raken en ik nieuwe wil testen om voor jullie een review erover te schrijven.

 

 

Een gedachte over “Mijn dagcrème

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s