nieuwe make-up organizer

JAAAA, ik ben zo blij. Ik heb mijn pakketje uit Duitsland binnengekregen. Ik heb namelijk  nieuwe opberg bakjes besteld voor mijn make-up. Ook heb ik nog lipstick bakjes besteld maar die heb ik nog niet binnen gehad maar die komen nog. Dan denk je vast wat voor make-up bakjes heb je besteld? Het zijn vierkanten bakjes met 4 laden erin. Ook zit er een zwart  matje in waardoor je producten goed blijven zitten en niet beweegt.

IMG_0737

Eerste wat me meteen opviel wat zijn opbreng bakjes duur. In Nederland betaal je makkelijk 50,- voor 1 bakje en ik ben nu 51,81 (incl. verzendkosten) euro kwijt voor 2 bakjes en 2 lipstick houders. Mijn tip is dan ook echt ga eerst goed zoeken op internet voordat je iets besteld. Zijn verschillende prijs klassen maar zien het er zelfde uit. Ik heb mijn bakjes besteld mij Amazon Duitsland. In America is ook een Amazon maar dan is er weer kans dat je invoerrechten moet betalen. Ook duurt het veel langer voordat je het binnen heb. Klik hier als je wilt bekijken waar ik mijn bakjes vandaan heb. Ze kosten 19,99 per stuk

IMG_0738

In het eerste laatje zitten mijn foundations en een kleine primer. Ik was zo blij dat het allemaal zo netjes past.

IMG_0739In het tweede laatje zitten al mijn concealers, oogschaduw base en nog paar primers.

IMG_0740

Het derde laatje zitten al mijn poeders, blushes en bronzers in. Het past allemaal wel alleen het irritante is dat alles zijn eigen andere verpakking heeft.

IMG_0741

In het bovenste en vierde laatje zitten al mijn eyeliners,wimper lijm,  wimperkruller, oogpotlood, wenkbrauw potlood en wenkbrauw gel in.

IMG_0742.jpg

Dan gaan we alweer naar het tweede kastje toe. In de onderste la heb ik mijn mascara liggen.  Zoals je ziet kan er nog heel wat bij, waar ik natuurlijk heel blij mee ben.

IMG_0743

In het 2 laatje heb ik al mijn losse oogschaduw doosjes liggen. Persoonlijk vind ik losse oogschaduw niet zo fijn maar natuurlijk krijg je ze wel eens en koop je ze zelf ook wel eens. Al mijn grote palette van oogschaduw, maar ook highlighters of contour liggen in een andere la die aan mijn bureau vast zit.

IMG_0744.jpg

In de derde la liggen al mijn lippotloden, lip verzorging en paar kleine lip glossjes.

IMG_0745.jpg

Komen we alweer bij de laatste laden uit. Hier heb ik al mijn lip lacquer en grote lip stiften/potloden in. Ookal krijg ik straks een mooie lippenstift houder denk ik dat ik mijn lip lacquer in deze la hou liggen. Omdat ze best groot zijn en ik zo mooier vind liggen.

IMG_0748.jpg

10 gedachtes over “nieuwe make-up organizer

  1. casanaa zegt:

    wauw ! supermooi. ik heb ook van deze transparante bakjes. een met 2 lades en kosten €5.50 bij de Primark !! ik weet niet of ze deze nog in hun assortiment hebben! maar zeker het kijken waard:) maar deze met 4 lades is eigenlijk wel veel fijner

    Geliked door 1 persoon

  2. casanaa zegt:

    wauw ! supermooi. ik heb ook van deze transparante bakjes. een met 2 lades en kosten €5.50 !! ik weet niet of ze deze nog in hun assortiment hebben! maar zeker het kijken waard 🙂 maar deze met 4 lades is eigenlijk wel veel fijner

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s