4 zomer musthaves 2016

De zomervakantie is voor de meeste al begonnen. Het is dan nog niet echt zomer weer maar toch heb ik musthaves voor de zomer voor jullie. Voor als je op vakantie gaat of als hier in Nederland mooi weer wordt.

Musthave 1: Is niet alleen in de zomer fijn eigenlijk altijd. Het is namelijk de invisibobble. Het zijn haar elastiekjes dat lijkt op telefoondraad. Momenteel zijn ze een hele hype in de kappersbranche. Volgens invisibobble zelf laten ze geen afdrukken achter in het haar. Eerlijk gezegd als ik een hele dag een knot in heb gehad zie ik wel een afdruk maar voor rest ben ik er anthousast over. Omdat ze ook helpen om hoofdpijn te vermijden, ook zit er geen ijzertje in waardoor het haar niet beschadigt. De invisibobble is verkrijgbaar in allemaal verschillende kleuren, leuke vellen kleuren voor in de zomer of transparanten. Net wat jij leuk vind. Na tijdje de elastiekjes gedragen te hebben rekken ze iets uit, maar als je ze in een kom doet met kokend water krimpen ze weer zoals ze oorspronkelijk waren. Is te koop bij meerdere winkels, onder andere Etos en Douglas voor 4,95. (Pas op, je kan ze ook bestellen bij Bol.com maar daar zijn ze 12,15)

IB

Musthave 2: Dit product is geweldig, maar waarom? Het is een opblaasrbare bekerhouder, maar niet een gewone maar in een vorm van een flamingo. Dus het is een flamingo wat in het water drijft  waar je je drinken in kan zetten. Klink een beetje gek maar als je de foto ziet snap je waarom die awesome is. De flamingo is ideaal voor in de zomer als je een zwembad heb.  Ik heb deze gekregen van een bever van scouting omdat laatste keer opkomst is en vond hem zo geweldig dat het zeker een zomer musthaves is. Ik weet: niet hoe duur die is maar weet wel dat die te koop is bij fliger tiger of google flamingo drankhouder en je vind ze ook.

Flamingo_Drink_Float_lifestyleCMYK_Kopie_Kopie_

Musthave 3: Dit product is geweldig voor als je een bbq feestje heb of met vrienden op vakantie naar de camping gaat. Het is namelijk een pistool waar je ketjup of je andere favoriete saus in kan doen. Dus je kan daarmee met de pistool saus op je hamburger schieten. Hoe awesome is dat? De pistool is te koop bij de Action en is 3,99.

ketchup-mosterd-pistool-532

Musthave 4: Is natuurlijk zonnebrand. Maakt niet uit of je weg gaat of thuis blijft. Je hebt echt zonnebrand nodig, zelf als je niet verbrand in de zomer. Vroeger was ik ook nooit zo van de zonnebrand. Ik wilde bruin worden en verbrand weinig, maar toch is het heel belangrijk dat je dan ook insmeert. Je wordt wel bruin als je in smeert, als je gewoon factor 15 gebruikt. Zijn natuurlijk allemaal verschillende zonnebrand sprays. Je hebt spuitbussen, flessen, olies. Kies er gewoon een die jij fijn vind en zorg dat je die altijd bij je hebt in je tas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s