Review skin treats body lotion

Vandaag heb ik weer een review voor jullie en dit keer over twee body lotion van Skin treats. Ik heb ze in twee geuren kokos, brazil nut en ginger, lemongrass. Ik heb deze body lotions gekregen van een vriendin dus ik durf niet te zeggen waar je ze kan kopen. Ik denk bij een op=op winkel, zeeman of big bazar.

IMG-20160714-WA0003

Chica chica is de naam van de kokos,brazil nut. Deze body lotion ruikt super heerlijk naar kokos . Ik hou van de geur van kokos maar mijn huid kan vaak niet zo goed tegen kokos. Vaak van body lotions met kokos in verwerkt krijg ik jeuk en wordt me huid rood. Gelukkig bij deze body lotion krijg ik het niet. Mijn huid blijft rustig en er komt geen irritatie te voorschijn. Voor mensen met zelfde probleem kan ik hem aanraden, het verzorgt me huid goed en me huid wordt er heerlijk zacht van. De verpakking overigens vind ik super leuk. Het flacon is wit met daarop tekst maar super leuk tekst namelijk ‘touch me don’t tease me‘. Ik vind altijd zo leuk als er grappige teksten op staat. Op de achterkant staat de geur en ingrediënten lijst. Het is ook een grote verpakking namelijk 200ml. Dus je doet er best lang mee.

IMG-20160714-WA0001

Naughty girl is de naam van de ginger, lemongrass geur. Eerlijk gezegd zal ik niet zo snel voor deze geur gaan maar ik vind hem echt heerlijk ruiken. Ginger ruik ik niet echt maar wel de lemongrass. Dit is echt een heerlijke geur voor in de zomer om je hele lichaam ermee in te smeren. Bij opbrengen moest ik eventjes wennen want de kleur is groen van de lemongrass maar bij aanbrengen merk je daar helemaal niks van. De body lotion trekt snel in wat ik wel fijn vind. Me huid voelt heerlijk soepel, glad aan. Ook heeft deze een leuke tekst op de verpakking staan ‘Gimme a piece of that body‘. Ik wordt daar altijd blij van om zulke tekst te lezen op verpakkingen of posters. Maar voor een bodylotion vind ik het leuk verzonnen. De flacon van de body lotion is geel. Op de achterkant staat net zoals de andere de geur en ingrediënten lijst.

IMG-20160714-WA0002

Deze body lotions zijn zeker een aanrader. De geur blijft lang zitten op de huid en je huid voelt heerlijk zacht aan. De verpakkingen zijn leuk, het is gewoon een prima body lotion. Als ik de body lotion weer keer tegen kom in een winkel dan koop ik er zeker nog een paar.

Wat zijn jullie favorieten body lotions? En welke geur dragen jullie het liefste? Laat in de reactie achter want ik ben heel benieuwd wat jullie favorieten zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s