review NYC lip lacquer

Vandaag heb ik een review voor jullie van de expert last matte lip lacquer van NYC.  Dit zijn mijn eerste lip producten van NYC, en ben best benieuwd naar het pigment en hoelang het blijft zitten op mijn lippen. Ik heb 2 kleuren gekocht de 800 noho matte nude en de 810 riverdale matte red. Wat de namen eigenlijk al zeggen is het een nude roze/koraal kleur en een rode lipkleur. De verpakking van de lip lacquer is niet echt speciaal. Het is doorzichtig waardoor je de kleur goed zit met zilveren letters.

IMG_0679

800 Noho matte nude is een zacht roze/koraal nude kleur. Alleen had ik gedacht dat die iets meer roze was. Op mijn lippen vind ik hem op dit moment echt te nude. Als ik hem op doe lijkt net op ik ziek ben. Misschien voor in de winter dat het een mooie kleur is maar voor nu, nee. Ik zal hem alleen aanraden als je een lichte huid heb. Vind wel echt jammer want ik vind het zo’n mooie kleur. Wachten op de winter en dan nogmaals proberen. De lip lacquer voelt wel heerlijk zacht aan. Heb wel gevoel dat het mijn lippen goed  hydrateert en verzorgt. Ook ruikt die lekker, kan niet goed oordelen waar naar ruikt maar het is niet verkeerd. Helaas duurt helaas wel lang voordat die opdroogt en geeft wel af.

IMG_0681.jpg

810 Riverdale matte red is een knal rode kleur. Toen ik in winkel stond dacht ik ja, ik moet meer rode dragen. De kleur is heel mooi matt knal rode kleur die zeker leuk staat in de zomer. Moet wel eventjes aan wennen om rood te dragen want ben meer van de roze kleuren maar ik vind hem geweldig. Net zoals de andere kleur voelt de lip lacquer wel heerlijk zacht aan. Heb wel gevoel dat het mijn lippen goed  hydrateert en verzorgt. Ook ruikt die lekker. Helaas duurt helaas wel lang voordat die opdroogt en helaas geeft deze kleur ook af.

IMG_0682

De lip lacquer blijft wel een tijdje zitten. Het geeft wel af als je wat drinkt en eet. Helaas drogen ze niet heel mooi in op de lippen. Als je hem draag neem hem wel mee in de tas. Zodat je het kan bijwerken.

IMG_0684.jpg

Naast de paar minpunten kan ik hem wel aanraden want hij voelt zo heerlijk zacht aan. De rode kleur kan denk ik wel veel mensen hebben maar de nude kleur moet je mee oppassen. Ik ben nog niet heel erg gekleurd van de zon maar toch ben ik al te donker. Prijs overigens  is prima voor het product. Ze kosten €3,99 en zijn te koop bij de Kruidvat.

 

 

2 gedachtes over “review NYC lip lacquer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s