Shoplog Eindhoven

Vorige week Zondag tot Maandag was ik in Eindhoven samen met me ouders, broer en opa en oma. We waren daar voor mijn broers eindeproject. Natuurlijk wilde ik ook nog eventjes wat winkels in Eindhoven.

In de Primark heb ik twee producten gekocht. Star Wars shirt en een budget beauty blender. Ik had hiervoor al een beauty blender van de Primark en ik vond hem heel fijn. Die ik heb is ook echt aan vervanging toe. Dus heb nieuw pakje gekocht voor 2 euro en zitten ook 2é verschillende in. Op het Star Wars shirt is er soort van marmer op gedrukt wat ik heel leuk vind. Met zilveren letters staat er Star Wars op. Het is net geen crop top maar wel wat korter dan de meeste shirtjes, dus moet er wel een shirt eronder aan.

Ik ben ook nog naar de C&A gegaan. Ze hadden een grote uitverkoop en me broer moest nog shirtjes hebben. Natuurlijk vind ik ook altijd wel iets. Dit keer een lange kimono. De kleur van de kimono is wit, ook is de kimono gehaakt en zitten aan de onderkant losse touwtjes.

Als laatste ben ik nog snel de Kruidvat in gerend om de bloggers secret palette te halen van essence. Helaas hadden ze er nog maar 3, dus kom er nog steeds één te kort van de 4 die essence uit gebracht heeft. Zijn hele mooie palette en ze zijn goed gepigmenteerd. Hierover zal ik nog een uitgebreid review over maken.

IMG-20160630-WA0040

Zoveel heb ik niet echt gewinkeld maar zijn toch weer paar dingen. Eindhoven is wel echt een leuke stad om te winkelen, ik vind het zeker een aanrader. Je kan er ook heel gezellig eten, en de mensen zijn ook vriendelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s