Review Anastasia glow kit

Yes, na twee dagen wachten kreeg ik mijn Anastasia glow kit binnen. Ik had hem besteld bij http://www.douglas.nl. Ik weet niet of die nog leverbaar is, want hij is op dit moment erg gewild maar dat staat aangegeven op de site. Je kan ook je aanmelden dat je een email krijgt als die weer leverbaar is.

Anastasia heeft twee glow kits uitgebracht ‘That glow’ en ‘Gleam’. Ik heb gekozen voor Gleam. Omdat Gleam bedoelt is voor de koele huid, de palette heeft ook allemaal koele kleuren en that glow voor de warme huid en heeft allemaal warme kleuren in de palette. Elk palette heeft 4 prachtig kleuren. Mijn review gaat alleen over gleam palette.

IMG_0602

Mijn eerste indruk. WAUW, wat gaaf. Heb voor eerst een duur van mijn leven een duur merk make-up gekocht. Tweede indruk was. Wat is dit palette zwaar voor een palette met 4 highlight kleuren. Eerlijk gezegd had ik hem ook iets groter verwacht.

IMG_0595

De kleuren vind ik prachtig maar ik heb nu zeker al een favoriet en dat is Starburst. Dat is een mooie highlighter meteen roze ondertoon. Daarnaast zijn er nog 3 prachtige highlighters die de volgende namen hebben gekregen ‘hard candy’ ‘mimosa’ en ‘crushed pearl’.

Hieronder staan de swatches van de kleuren. Het is best moeilijk om goeie foto’s te maken van highligther omdat je het perfecte licht nodig heb. Hierop moet ik echt nog eventjes oefenen en bekijken hoe ik de beste foto’s krijg. Hopelijk kunnen jullie het wel zien wat voor geweldige gloed de highlight heeft.

 

Conclusie: Het zijn 4 prachtige kleuren. Als je echt een goeie highlighter wilt hebben, ga snel naar de Douglas. Het is namelijk een limited edition en je moet er geen spijt van krijgen als je hem graag wilt. Hij is prijzig, dat weet ik maar voor kwaliteit wat je ervoor terug krijgt is geweldig.

2 gedachtes over “Review Anastasia glow kit

  1. Akosua zegt:

    Ik ben heel erg benieuwd naar That Glow, dan moet ik nog even wat meer reviews opzoeken.. En tip voor foto’s is in direct zonlicht of met flits, dan zie je dan glans heel mooi. Out of focus, dus net niet scherp geeft ook soms een heel mooi effect.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s