Festival caps winnen

Kennen jullie de webwinkel My Jewellery al? Het is een super leuke webwinkel met sieraden wat op dit moment in de mode is. De eigenaresse haalt de inspiratie vandaan uit Ibiza. Dat zie je ook wel terug in sommige sieraden. Ze gebruikt veel kleur en steentjes. Ik vind het zelf een geweldige winkel. Zelf heb ik al wel een paar keer wat besteld op de website. Waaronder een horloge, armbanden en een    ketting. De sieraden zijn gemaakt van goede kwaliteit. Levering is netjes en wordt leuk ingepakt.

My Jewellery zoek nog festival promotors. Ga jij toevallig met je vriendinnen naar een vet festival? Wil jij daar met een super leuke cap rondlopen. Dat kan, het enige wat je hoeft te doen is deze onderstaande foto op Instagram te delen.(kan hem ook vinden tussen mijn instagram @lollysanne) In de beschrijving van de foto vertel je waarom je de caps wilt winnen. Ook moet je @myjewellery in vermelden en #myjewellery gebruiken. Je krijgt 3 caps samen voor jou en je vriendinnen. Natuurlijk wilt myjewellery ook foto van jou en je vriendinnen tijdens een festival met de caps op. Ik weet niet hoelang de actie nog geld dus wees er snel bij!

post

Welke caps kan je dan winnen? Dat zijn super leuke roze caps waar op staat Myjewellery op staat. Ik vind ze persoonlijk super tof. Ze zijn makkelijk te dragen en staan bijna overal wel bij. Ook vind ik het leuk om de caps te dragen naar stand of als gewoon lekker weer buiten is. Zelf heb ik er ook 3 gewonnen en ik ga ze zeker dragen en mijn vriendinnen ermee blij maken.Naamloos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s