Na een maand lang water drinken

Vandaag is het precies 1 maand geleden dat ik begonnen ben met één maand lang alleen maar water te drinken. En JA, dit keer heb ik het vol gehouden! Ik ben best trots op mezelf. Eerlijk gezegd vond ik het ook niet lastig. Tijdens het mooie weer had ik wel zin in een wijntje of iets maar het is me gelukt.

Ik ben wel van plan om dit door te zetten. Ik vind wel als je keer een feestje, of als zulk mooi weer heb als van de week dat je 1 glas iets anders mag drinken. Je moet alsnog leven, en genieten.

Als ik water drink maak ik het wel leuker door wat komkommer, citroen of aardbeien bij te doen. Zo wordt water net eventjes iets anders. In de ochtend en avond dronk ik ook vaak thee. pas op met vers sinaasappelsap te drinken. Ik keek laatst met mijn moeder naar een televisie programma waar ze gingen uitzoeken wat er nou eigenlijk in zat. Er zitten 5 suikerklontjes in 1 glas verse sinaasappelsap.

Wat ik gemerkt heb aan mijn lichaam zijn best wat dingen. Omdat ik water dronk, dronk ik ook meer water. Hiervoor dronk ik misschien 1 á 2 glazen water op één dag. Wat ik merk aan mijn lichaam is dat mijn nagels een stuk harder zijn. Hiervoor braken ze gewoon af, nu blijven ze eindelijk lang en sterk. Ook merk ik aan me gezicht dat me wangen minder rood zijn. Me gezicht is meer egaal.

Voor iedereen is het een aanrader om het te proberen. Ik heb ook helemaal geen behoefte aan cola of zoete drinken. Laat weten als jij ook een maand gaat proberen. Maar ook of het gelukt is of niet.

2 gedachtes over “Na een maand lang water drinken

  1. xoxolifestylegirl zegt:

    Ik ben deze week ook begonnen met het drinken van water en thee. Het bevalt me tot nu toe prima. Merk aan mijn lichaam dat het me goed doet.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s